Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, anunţ oficial despre transferul lui Cristiano Ronaldo! Se pregăteşte mutarea verii în fotbalul mare?

PSG, anunţ oficial despre transferul lui Cristiano Ronaldo! Se pregăteşte mutarea verii în fotbalul mare?

PSG

Comentarii

Directorul sportiv de la PSG a vorbit despre posibilitatea transferului lui Cristiano Ronaldo

Juventus nu şi-l mai permite pe Cristiano Ronaldo (35 de ani). Presa din Italia, preluată şi de cea din Spania, scrie despre faptul că "Bătrâna Doamnă" ar vrea să scape de starul lusitan.

Transferat în 2018 de la Real Madrid pentru peste 100 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo n-a reuşit să aducă Liga Campionilor la Juventus, scopul pentru care a fost adus.

PSG sau Manchester City sunt singurele echipe cu putere financiară suficient de mare încât să suporte un asemenea transfer, mai ales în condiţii de pandemie.

Iar Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian a vorbit despre posibilitatea acestei mutări: ”Poate că într-o zi, Cristiano se va trezi cu dorinţa de a fi la o altă echipă. Câte cluburi pot plăti salariul unui asemenea fotbalist? Probabil, 4 sau 5. Este un circuit închis să zic aşa, iar Paris Saint Germain este în acest circuit. Toată lumea vorbeşte despre noi, dar înainte, trebuie să avem o astfel de oportunitate, un astfel de moment, astfel de situaţii. Este normal să se vorbească despre asta. Indiferent de nebunia care este pe piaţa transferurilor, momentan nu este în vizorul nostru” a asigurat directorul sportiv al parizienilor, pe Facebook.

Până la transferul lui Cristiano, PSG vrea să le prelungească acordurile lui Neymar şi Kylian Mbappe, după cum a confirmat chiar Leonardo, în cadrul aceleiaşi intervenţii. 

Afla mai multe despre: psgcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare