Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG câştigă disputa cu Chelsea pentru un super jucător! Care a fost suma de transfer pentru Paredes

PSG câştigă disputa cu Chelsea pentru un super jucător! Care a fost suma de transfer pentru Paredes
Comentarii

Argentinianul Leandro Paredes a fost achiziţionat de campioana Franţei în schimbul a 40 de milioane de euro. Fotbalistul a fost dorit şi de Chelsea.

Zenit şi-a vândut perla până la urmă. În vârstă de 24 de ani, Paredes le-a îmbogăţit ruşilor vistieria cu 40 de milioane de euro aproape dublu decât plătise clubul din Sankt Petersburg pentru jucător în urmă cu un an şi jumătate. 23 milioane achitase Zenit pentru a-l lua atunci pe sud-american de la Roma. PSG a fost echipa pentru care a optat argentinianul dintre variante pe care le-a avut la dispoziţia.

Chelsea l-a vrut în contextul plecării lui Fabregas, aşa cum francezii au vrut să se blindeze în eventualitatea plecării lui Rabiot. Lui Adrien îi expiră contractul cu parizienii în vară şi nu pare convins să îşi prelungească înţelegerea. Astfel că lui Paredes îi va fi mai uşor să îşi facă loc în primul 11 a lui Tuchel. Mijlocaşul care a debutat în fotbalul mare la Boca Juniors a mai jucat la trei echipe italiene  înainte să ajungă în Rusia: Chievo, AS Roma şi Empoli.  

Afla mai multe despre: leandro paredeszenitchelseapsg 

viewscnt
Articole similare