Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG e dezlănţuită. Un nou transfer de top pentru campioana Franţei. Galtier, aproape de a mai primi un mijlocaş cotat la 55 de milioane de euro

PSG e dezlănţuită. Un nou transfer de top pentru campioana Franţei. Galtier, aproape de a mai primi un mijlocaş cotat la 55 de milioane de eurogalerie foto

PSG

Comentarii

Mijlocaşul spaniol Fabian Ruiz a ajuns la un acord pentru un viitor contract cu clubul francez Paris Saint Germain, care va negocia transferul său de la Napoli, actualul club al internaţionalului spaniol.

Dincolo de voinţa jucătorului andaluz, PSG mizează şi pe faptul că actualul contract a lui Ruiz expiră în iunie 2023, motiv pentru care cele două cluburi vor începe negocierile.

Spaniolul joacă la Napoli din 2018, după un transfer de 30 de milioane de euro de la Betis Sevilla. El a disputat 166 meciuri şi a marcat 22 de goluri în toate competiţiile pentru Napoli. La naţionala Spaniei, Ruiz are 15 selecţii şi un gol.

Săptămâna trecută, antrenorul parizienilor, Christophe Galtier, a dezvăluit că vor mai exista trei achiziţii până la finalul perioadei de transferuri din această vară.

PSG s-a întărit până acum cu Vitinha, Renato Sanches, Hugo Ekitike şi Nordi Mukiele.

  • 55 de milioane de euro valorează Fabian Ruiz, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare