Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îşi vinde unul dintre staruri cu 70 de milioane de euro

PSG îşi vinde unul dintre staruri cu 70 de milioane de euro

PSG

Comentarii

Neymar (30 de ani) a fost trecut pe lista de transferuri la PSG. Clubul din Paris i-a stabilit preţul de transfer jucătorului brazilian, căruia Messi şi Mbappe i-au luat faţa din punct de vedere al importanţei în echipă.

PSG vrea să-l vândă pe Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului mondial, care a costat clubul francez nu mai puţin de 222 de milioane de euro în 2017. Jucătorul a fost trecut pe lista de transferuri la PSG, care a stabilit şi suma pentru care e gata să accepte plecarea brazilianului.

PSG îşi vinde unul dintre staruri cu 70 de milioane de euro

Deşi mai are contract până în 2026 şi a fost recent prelungit, în 2021, Neymar e de vânzare. Sport scrie despre intenţia celor de la PSG de a-şi vinde unul dintre starurile din echipă, Neymar, pentru care au stabilit deja preţul pe care-l cred potrivit.

Decizia şefilor de pe Parc des Princes vine ca urmare a faptului că, scrie sursa citată, Neymar şi-a pierdut din importanţă în echipă, Messi şi Mbappe fiind cei care "cară" echipa. Deşi în vara trecută Neymar costa 150 de milioane de euro, acum Parisul e gata să-l vândă pe brazilian la jumătate din suma solicitată acum câteva luni.

PSG e gata să-l vândă pe Neymar cu 70 de milioane de euro, conform Sport, dar rămâne de văzut dacă va găsi un cumpărător interesat de serviciile brazilianului care face 31 de ani în februarie.

Neymar a marcat 15 goluri şi a livrat 13 pase de gol în 21 de meciuri jucate în tricoul lui PSG în toate competiţiile acestui sezon.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Neymar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: neymarpsgprettransferligue 1 

viewscnt
Articole similare