Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG l-a adus gratis şi vrea să scape de el. Un club din Italia a intrat pe fir

PSG l-a adus gratis şi vrea să scape de el. Un club din Italia a intrat pe fir

PSG

Comentarii

La doar un an după ce a ajuns gratis la Paris, PSG vrea să scape de Georginio Wijnaldum. Din fericire, acesta nu duce lipsă de oferte.

Unul dintre transferurile făcute gratis în vara lu 2021 de PSG, alături de Donnarumma, Messi sau Ramos, Wijnaldum are zilele numărate la Paris. Clubul din capitala Franţei vrea să scape de mijlocaşul batav, iar un club important din Italia a intrat pe fir.

PSG l-a adus gratis şi vrea să scape de el. Un club din Italia a intrat pe fir

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, sursă citată de site-ul fichajes.net, Georginio Wijnaldum se află pe lista neagră la PSG. După venirea lui Christophe Galtier, Parisul îi face vântul mijlocaşului din Ţările de Jos, însă AC Milan a intrat pe fir pentru transferul său.

În plus, se pare că agentul său l-a oferit şi celor de la AS Roma, însă favorită la semnarea sa este AC Milan, campioana Italiei. Sursa citată scrie că Parisul e gata să-l lase pe Wijnaldum să plece sub formă de împrumut şi să-i plătească jumătate din salariul de 9 milioane de euro pe care-l încasează anual.

Astfel, ar putea fi un transfer la care AC Milan să nu întâmpine probleme cu achitarea salariului.

Ajuns gratis la PSG în vara lui 2021, Georginio Wijnaldum a strâns 38 de meciuri (1.993 minute), trei goluri şi trei pase de gol. Şi-a trecut în palmares titlul de campion în Ligue 1, dar se pregăteşte să plece de la Paris, care vrea să-l aducă la mijlocul terenului pe Renato Sanches.

Afla mai multe despre: wijnaldumpsgac milantransfer 

viewscnt
Articole similare