Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul din Bundesliga a semnat pe 5 sezoane: ”Sunt sigur că am făcut alegerea bună!”

PSG, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul din Bundesliga a semnat pe 5 sezoane: ”Sunt sigur că am făcut alegerea bună!”

PSG

Comentarii

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile fotbalistului Nordi Mukiele, acesta semnând un contract valabil cinci sezoane, până în 30 iunie 2027.

Mukiele a semnat pe cinci sezoane cu PSG

“Sunt un om fericit. Mă simt foarte bine. Când am aflat că Paris se interesează de mine şi că vrea ca eu să vin aici, m-am gândit bine, pentru că este important. Este o etapă foarte importantă din cariera mea. Dar sunt sigur că am făcut alegerea bună”, a declarat Mukiele.

Fundaşul dreapta a reuşit să strângă 146 de meciuri pentru echipa germană, a marcat 10 goluri şi a oferit 11 pase decisive. 

Neymar a luat marea decizie la Paris: ”Vreau asta, dar nu ştiu ce planuri are clubul pentru mine!”

Într-o declaraţie făcută sâmbătă, în Japonia, Neymar a respins speculaţiile presei privind plecarea sa de la PSG, afirmând că vrea să rămână la Paris, deşi nimeni din conducere nu i-a comunicat nimic şi nu cunoaşte care sunt planurile clubului în ceea ce îl priveşte.

Speculaţiile au apărut în contextul în care la PSG a fost instalată o nouă conducere sportivă – în frunte cu Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal, şi antrenorul Christophe Galtier.

”Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L'Equipe.

 

Afla mai multe despre: psg-bundesliga-mukiele 

viewscnt
Articole similare