Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, ofertă-monstru: 80 de milioane de euro pentru primul transfer din 2023

PSG, ofertă-monstru: 80 de milioane de euro pentru primul transfer din 2023

PSG

Comentarii

PSG, gata de o ofertă-monstru pentru transferul lui Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), căpitanul lui Lazio, una dintre dorinţele lui Christophe Galtier, antrenorul de pe Parc des Princes.

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a transmis conducerii că vrea să-l transfere pe Sergej Milinkovic-Savic, mijlocaşul lui Lazio, de care şefii clubului din Roma sunt gata să se desparte doar în cazul unei oferte bănoase, 100 de milioane de euro.

PSG, ofertă-monstru: 80 de milioane de euro pentru primul transfer din 2023

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, creionează deja un lot pentru sezonul viitor, iar Sergej Milinkovic-Savic este pe lista de transferuri a parizienilor. Potrivit site-ului fichajes.net, Parisul e gata de o ofertă monstru pentru primul transfer din 2023, 80 de milioane de euro.

Lazio vrea 100 de milioane de euro pentru Savic, dar PSG e vrea să plătească doar 80, plus bonusuri care să ridice suma undeva în apropierea celei dorite de italieni. În plus, potrivit sursei citate, Sergej Milinkovic-Savic va primi "o mărire semnificativă de salariu".

Sergej Milinkovic-Savic a jucat 17 meciuri în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat şapte assist-uri.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergej Milinkovic-Savic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: milinkovic-savicpsgofertatransfer 

viewscnt
Articole similare