Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, primul mare transfer după ratarea UEFA Champions League. 60 de milioane pentru un fotbalist dorit şi de Real Madrid

PSG, primul mare transfer după ratarea UEFA Champions League. 60 de milioane pentru un fotbalist dorit şi de Real Madrid

PSG

Comentarii

Presa din Italia scrie că Paris Saint Germain a făcut o ofertă clubului Lazio Roma pentru transferul mijlocaşului, Milinkovic-Savic.

Potrivit Corriere della Sera, Paris Saint Germain a înaintat o ofertă de 60 de milioane de euro clubului Lazio Roma, pentru transferul fotbalistului Serghei Milinkovic-Savic.

Mijlocaşul dorit şi de Real Madrid, dar şi de Juventus Torino mai are contract până în 2024 cu Lazio şi ar putea încasa un salariu anual de 7 milioane de euro la PSG.

Adus în 2015 de la Genk pentru doar 18 milioane de euro, Milinkovic-Savic a devenit în ultimele sezoane unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din fotbalul italian. În trecut, Lazio i-a fixat un preţ de 120 de milioane de euro fotbalistului.

"Obiectivul meu încă din prima zi a fost să joc în Champions League cu Lazio, în sfârşit l-am îndeplinit. Sunt fericit aici, mă gândesc doar la Lazio, am contract pentru mulţi ani aşa că... rămân", declara Milinkovic-Savic, în iulie, pentru Sky Sport Italia.

 

Afla mai multe despre: milinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare