Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG - Real Madrid. Şanse mici pentru parizieni, dar cote bune pentru pariori

PSG - Real Madrid. Şanse mici pentru parizieni, dar cote bune pentru pariori

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri PSG - Real Madrid Liga Campionilor 06.03.2018. Madrilenii s-au impus în manşa tur cu 3-1, iar între timp Neymar s-a accidentat. În aceste condiţii, e greu de crezut că trupa lui Zidane mai poate rata calificarea în sferturile de finală.

Ponturi pariuri PSG - Real Madrid Liga Campionilor 06.03.2018

Veştile nu sunt deloc bune pentru echipa gazdă. PSG speră în continuare la calificare, chiar dacă în acest meci retur nu se va putea baza pe brazilianul Neymar. Jucătorul transferat pe 222 de milioane de euro de la Barcelona s-a accidentat în urmă cu o săptămână şi va lipsi cel puţin două luni de pe gazon. Pentru PSG este a şasea prezenţă consecutivă în optimile UEFA Champions League şi, totodată, a şasea prezenţă per total. A trecut cu bine de primele patru cazuri, dar în urmă cu 12 luni a fost eliminată dramatic.

Ponturi pariuri PSG - Real Madrid Liga Campionilor 06.03.2018

Atunci, după ce câştiga cu 4-0 împotriva celor de la Barcelona, pe teren propriu, parizienii se vedeau învinşi cu 6-1 în returul de pe Camp Nou. Ce a demonstrat însă acel meci, că PSG este o echipă redutabilă pe teren propriu şi poate marcat multe goluri. Iar faptul că returul se joacă acum în Franţa, poate fi decisiv. PSG a obţinut acest avantaj după ce a terminat faza grupelor pe primul loc. A strâns 15 puncte, într-o grupă din care au mai făcut parte Bayern Munchen, Celtic şi Anderlecht.

ECHIPELE PROBABILE

Paris: Areola; Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa; Verratti, Thiago Motta/Diarra, Rabiot; Mbappé, Cavani, Di María
Absent: Neymar
Incert: Pastore

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Casemiro, Kovačić, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo
Absent: Nimeni
Incerţi: Modrić, Kroos

Pronostic: Peste 2,5 @ 1.35

Afla mai multe despre: psgreal madridponturi pariuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare