Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, schimbare de 70 de milioane de euro! Acordul, dezvăluit

PSG, schimbare de 70 de milioane de euro! Acordul, dezvăluit

PSG

Comentarii

PSG se pregăteşte să schimbe unul dintre sponsorii principali ai echipei. Parisul, aproape de capătul unui sezon dezamăgitor, e gata de o schimbare. Aceasta va veni, dar momentan nu pe plan sportiv, unde sunt aşteptate mutările cele mai importante.

PSG, schimbare de 70 de milioane de euro! Acordul, dezvăluit

Parisul e unul dintre cele mai bogate cluburi din fotbalul mondial, având în spate finanţare din partea statului Qatar. Totuşi, echipa de pe Parc des Princes se pregăteşte de o mutare care să-i aducă şi mai mulţi bani în conturi, deşi nu stă deloc rău la capitolul finanţe.

L'Equipe scrie că PSG e gata să-şi schimbe sponsorul principal de pe tricou. În prezent, parizienii au ca sponsor principal pe tricouri compania Accor, care administrează hoteluri, staţiuni şi proprietăţi de vacanţă. Sursa citată scrie că Accor nu va mai apărea pe tricourile PSG, locul firmei urmând să fie luat de Qatar Airways.Din partea companiei aeriene, PSG va încasa o sumă între 60.000.000 şi 70.000.000 de euro. Jurnaliştii francezi susţin că acordul va fi semnat în curând, iar prima tranşă de bani va fi plătită înainte de startul sezonului 2022-2023. Practic, PSG va primi şi mai mulţi bani din Qatar.

PSG a mai avut o companie aeriană pe triocuri, Fly Emirates, din 2006 până în 2019.Qatar Airways s-a mai implicat în fotbal de-a lungul anilor, iar cel mai cunoscut contract a fost cel cu Barcelona. Sigla companiei a apărut pe tricourile catalanilor în perioada 2013-2017

Afla mai multe despre: psgcompaniebanisponsorqatar airways 

viewscnt
Articole similare