You are here:

PSG, transfer-bombă: 70 de milioane € pentru trădare! Dembele e OUT, Luis Enrique i-a găsit înlocuitor

PSG, transfer-bombă: 70 de milioane € pentru trădare! Dembele e OUT, Luis Enrique i-a găsit înlocuitor

PSG

Comentarii

Ousmane Dembele (26 de ani) are zilele numărate la PSG, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Arsenal (0-2, în Liga Camionilor) de către Luis Enrique. Antrenorul i-a găsit deja înlocuitor francezului.

Transferat de la Barcelona în vara lui 2023, Ousmane Dembele a început să facă probleme şi la PSG, pe lângă un randament nu neapărat foarte bun. Francezul a fost lăsat în fara lotului pentru meciul Arsenal - PSG 2-0 din Liga Campionilor, iar Luis Enrique se gândeşte deja să-l înlocuiască.

Mason Greenwood, de la Olympique Marseille la PSG pentru 70 de milioane de euro?

Antrenorul Parisului are deja şi un nume de fotbalist pe care vrea să-l tranfere în locul lui Ousmane Dembele. Este vorba despre Mason Greenwood (23 de ani), starul rivalei din campionat, Olympique Marseille.

Având în vedere rivalitatea dintre PSG şi Olympique Marseille, dar şi proiectul care a pornit pe Stade Velodrome odată cu investiţiile şi cu venirea antrenorului Roberto De Zerbi, este greu de crezut că un astfel de transfer ar putea să se întâmple. Tocmai de aceea, PSG este gata să "spargă banca": oferă 70 de milioane de euro pentru Greenwood!

Mason Greenwood a început excelent sezonul la Olympique Marseille: a marcat de cinci ori şi a livrat o pasă decisivă în şase partide (529 de minute) jucate în toate competiţiile pentru gruparea franceză.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mason Greenwood în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgtransfermason greenwoodbanitradareolympique marseille 

viewscnt
Articole similare