Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, un nou tun pe piaţa transferurilor! Francezii s-au înţeles cu un star din Bundesliga

PSG, un nou tun pe piaţa transferurilor! Francezii s-au înţeles cu un star din Bundesliga

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain şi gruparea din Bundesliga RB Leipzig au ajuns la un acord de principiu pentru transferul internaţionalului francez Nordi Mukiele la clubul parizian.

Fundaşul Nordi Mukiele (24 de ani) ar putea fi a treia achiziţie a lui PSG în această vară, după Vitinha şi Ekitike.

Presa franceză scrie că după ce jucătorul a agreat un contract cu gruparea pariziană, acum s-a ajuns la un acord între cele două cluburi. Suma transferului nu a fost făcută publică.

Neymar a luat marea decizie la Paris: ”Vreau asta, dar nu ştiu ce planuri are clubul pentru mine!”

Într-o declaraţie făcută sâmbătă, în Japonia, Neymar a respins speculaţiile presei privind plecarea sa de la PSG, afirmând că vrea să rămână la Paris, deşi nimeni din conducere nu i-a comunicat nimic şi nu cunoaşte care sunt planurile clubului în ceea ce îl priveşte.

Speculaţiile au apărut în contextul în care la PSG a fost instalată o nouă conducere sportivă – în frunte cu Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal, şi antrenorul Christophe Galtier.

”Întotdeauna mi-am dorit să rămân aici, la PSG. Însă până acum clubul nu mi-a comunicat nimic, nu am discutat cu conducerea şi nu ştiu ce planuri au pentru mine”, a spus Neymar, potrivit L'Equipe.

Afla mai multe despre: psg- rb leipzig-nordi mukiele 

viewscnt
Articole similare