You are here:

"Psihic, Kylian e la pământ!”. Noi detalii din ancheta presupusului viol care-l vizează pe Mbappe

"Psihic, Kylian e la pământ!”. Noi detalii din ancheta presupusului viol care-l vizează pe Mbappe

Fotbal internațional

Comentarii

Kylian Mbappe (25 de ani) este acuzat de "viol şi agresiune sexuală" după scurta sa vizita în Stockholm, de săptămâna trecută.

Reacţii şi ultimele informaţii după ce Mbappe a fost acuzat de viol

Kylian Mbappe s-a aflat miercurea şi joia trecută la Stockholm, unde a petrecut alături de mai mulţi cunoscuţi într-un restaurant şi apoi a mers într-un club de noapte.

După scurta vizită de la Stockholm, Mbappe a fost căutat de poliţia din Suedia pentru "viol şi agresiune sexuală". Pe numele starului lui Real Madrid a fost făcută o plângere, de către o femeie, iar autorităţile suedeze au confirmat startul unei investigaţii.

Femeia acuză că totul s-a întâmplat pe 10 octombrie, la un hotel din centrul oraşului.

Expressen scrie că „şederea francezului la Stockholm a fost înconjurată de un mare mister şi secret. Printre altele, se spune că Mbappé ar fi fost la restaurantul Chez Jolie şi la clubul de noapte V.

Împreună cu prietenul Nordi Mukiele, de la Bayer Leverkusen, starul lui Real Madrid s-a abonat la clubul de noapte miercuri şi joi. Apoi, conform informaţiilor noastre, a existat o interdicţie strictă în ceea ce priveşte telefoanele mobile, pentru cei aflaţi pe lista de invitaţi. Oaspeţii au fost nevoiţi să-şi lase telefoanele la intrare, în plicuri, când au sosit”. 

"Kylian Mbappe, asta este ce spun cei din jurul său, a avut un an groaznic şi, din punct de vedere psihic, este la pământ! Nu e bine deloc! Tot anul acesta a fost un adevărat coşmar pentru el, din punct de vedere fotbalistic.

Performanţele lui...toată lumea vede că nu mai este acel jucător extraordinar cu care ne-am obişnuit. A trecut printr-o perioadă foarte complicată şi a mai apărut şi această poveste, fix înainte de audierea sa în faţa comisiei LPF. Arată ca un război între el şi PSG.", a încheiat Daniel Riolo, un celebru jurnalist.

Afla mai multe despre: mbappeviolacuzaţii mbappe 

viewscnt
Articole similare