You are here:

Psihologul Becali. Cum le "injectează" moral jucătorilor FCSB în deplasarea pentru meciul cu PAOK: "Bă, aleargă, luptă. O să le spun asta!"

Psihologul Becali. Cum le "injectează" moral jucătorilor FCSB în deplasarea pentru meciul cu PAOK: "Bă, aleargă, luptă. O să le spun asta!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a plecat alături de FCSB în deplasare la Salonic, pentru meciul cu PAOK din Europa League. Omul de afaceri din Pipera calătoreşte cu echipa în acelaşi avion, ocazie cu care vrea să le "injecteze" moral jucătorilor.

Pe aeroport, înaintea plecării la Salonic, Becali a dezvăluit ce discuţii va avea cu jucătorii în timpul zborului. El a ţinut să precizeze că vrea doar ca jucătorii săi să aibă atitudine, să dea tot ce au mai bun pe teren.

Gigi Becali îi bagă în şedinţă pe jucători, în avion: "Du-te, caută mingea. Pe mine mă interesează atitudinea"

Becali a spus că le va cere fotbaliştilor FCSB să fie implicaţi în joc şi să nu se ascundă de minge. Latifundiarul din Pipera a ţinut să-i transmită public un mesaj lui Marius Ştefănescu (26 de ani).

"Acum am posibilitatea să vorbesc cu ei. Le spun nişte lucruri, ceea ce cred eu despre fotbal, ceea ce am văzut şi eu, ca ei să înţeleagă. Pentru că, ai văzut ce înseamnă? Băi, au calitate. Ştefănescu are calitate. Nu căuta mingea. Acum a căutat mingea. Şi Bîrligea, toţi, du-te, caută mingea.

E simplu. Şi poate le rămâne în cap. Pentru că el, Ştefănescu, dacă o să caute mingea, el are calitatea s-o ţină să facă ceva. Dacă îi e teamă de mine, nu mai vine la el mingea. Asta o să le zic, da. Pe mine mă interşează atitudinea. Că nu om fi noi acuma Maradona, da, dar atitudinea. Ba, aleargă, lupta. După aia om vedea ce-o fi", a declarat Gigi Becali, la plecarea din ţară.

Meciul PAOK Salonic - FCSB se joacă joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, în etapa a doua din Europa League şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbjucatorisedintamoralatitudineeuropa league 

viewscnt
Articole similare