Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSV Eindhoven i-a impus o interdicţie pe stadion de 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul echipei FC Sevilla la meciul din Europa League

PSV Eindhoven i-a impus o interdicţie pe stadion de 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul echipei FC Sevilla la meciul din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Clubul olandez PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion pentru 40 de ani suporterului care l-a atacat portarul echipei FC Sevilla, Marko Dmitrovic, în timpul unui meci din Liga Europa, relatează BBC.

De asemenea, lui i-a fost interzis timp de doi ani accesul în zona din jurul stadionului Philips al echipei PSV.

Tânărul de 20 de ani, care avea deja interdicţie pe stadion, a fost condamnat la închisoare săptămână trecută, pentru trei luni, dintre care una cu suspendare.

Clubul olandez a anunţat că va solicita şi daune materiale.

UEFA a deschis o anchetă după acest incident şi clubul PSV ar putea primi o sancţiune financiară mare.

Fanul respectiv, Dylano K., şi-a explicat gestul prin faptul că a vrut să arate că este amuzant. În plus, el a spus la tribunalul din Den Bosch că băuse mult alcool.

În data de 23 februarie, în timpul meciului PSV – Sevilla, din play-off-ul Ligii Europa, suporterul a intrat pe teren şi l–a atacat pe portarul Marko Dmitrovic.

În momentul faptelor, Dylano K. avea deja interdicţie de acces în stadion, însă a reuşit să intre la meci folosind abonamentul altui fan.

Suporterul a declarat că nu s-a gândit la consecinţele faptelor sale. După ce imaginile cu el agresându-l pe portar au apărut în social media, Dylano K. a fost exclus din grupul de suporteri şi concediat de la locul de muncă. În plus, unii membri ai familiei sale au primit ameninţări.

 

 

Afla mai multe despre: psv 

viewscnt
Articole similare