Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puncte foarte mari". Ce a spus Pelici despre victoria cu Chindia şi despre golul lui Rusu

"Puncte foarte mari". Ce a spus Pelici despre victoria cu Chindia şi despre golul lui Rusu

CS Mioveni

Comentarii

Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a reacţionat la finalul victoriei cu Chindia, în play-out-ul Ligii 1.

"Puncte foarte mari". Ce a spus Pelici despre victoria cu Chindia şi despre golul lui Rusu

CS Mioveni a câştigat la limită, cu 1-0, împotriva Chindiei în etapa a 2-a a play-out-ului.

La finalul partidei, Alexandru Pelici a reacţionat şi şi-a felicitat elevii pentru victorie, a subliniat importanţa punctelor obţinute în contextul evitării barajului şi a vorbit, apoi, despre reuşita senzaţională a lui Bogdan Rusu, care a decis meciul.

"Este o victorie importantă, îmi felicit băieţii pentru aceste puncte, sunt foarte mari şi erau foarte importante în momentul ăsta, ca să nu ne rupem de plutonul celor care luptă la evitarea barajului. În acelaşi timp ne-am îndepărtat de urmăritoarele noastre. Aceste puncte ne bucură foarte mult, dar deocamdată nu am rezolvat nimic.

E o victorie foarte importantă, ne bucurăm pentru ea, dar trebuie să obţinem puncte pentru că speram şi luptam până în ultimul moment cât mai avem şanse pentru evitarea barajului.

(n.r. - despre Rusu) Este căpitanul nostru, un jucător care a demonstrat, care a arăta că se sacrifică ptr echipa. Este important, la fel cum sunt toţi ceilalţi. Îl felicit pentru reuşită, a fost un moment de inspiraţie , l-a văzut pe Cabuz ieşit şi a sutat de la mare distanţă. Una peste alta, cred că victoria a fost meritată, lăsând la o parte acel gol care putem spune că a fost o inspîrtaţie de moment a lui Bogdan ca să dea la poarta de la acea distanţă. În acelaşi timp, e de apreciat insistenţa lui Buziuc, care a câştigat acea minge.

Nu am făcut niciodată nuntă la victorie şi înmormântare la înfrângere. Trebuie să fim echilibraţi şi să încercăm să  le luăm pas cu pas. Urmează un meci foarte important la Craiova, un meci de care pe care. În acelaşi timp Chindia va juca cu Dinamo etapă următoare, aşa că putem, dacă suntem inspiraţi aşa cum am fost şi azi, să avem un dram de noroc şi muncim la fel de mult, dacă vom reuşi să scoatem punct acolo putem să mai urcăm", a spus Alexandru Pelici, la Telekom Sport.

CS Mioveni - Chindia 1-0, în Liga 1

CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului din Liga 1 Casa Pariurilor.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Rusu, în minutul 40.

CS Mioveni a disputat al 100-lea meci în Liga 1, iar Cătălin Căbuz şi Mihai Butean (ambii Chindia) au bifat fiecare a 100-a prezenţă în principala competiţie internă.

CS Mioveni: Popescu - Rădescu (Oancea '69), Garutti, Balaur, Scarlatache, Trif- Lixandru, Dumitriu (Vereş '63) - Sanoh (Tomczyk '79), Rusu (Coşereanu '79), Buziuc (Şerbănică '69).. Antrenor: Alexandru Pelici

Chindia Târgovişte: Căbuz - Butean, Pitian, Iacob, Roumpoulakou - A. Serban (Atanase '75), Dulca (Chamed '75), Passaglia (Popadiuc '64), Sila - Chunchucov (Dinu '87), Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: Lixandru '2, Buziuc '51, Oancea '85 / Piţian '80

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Mihai Marica şi Ferenc Tunyogi, precum şi de rezerva Sorin Costreie.

Observatori au fost Marian Salomir şi Paul Mincu.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. U Craiova 1948 – 21, 6. Chindia Târgovişte – 19, 7. CS Mioveni – 18, 8. FC Dinamo – 10, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.

 

Afla mai multe despre: alexandru pelicics mioveniliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare