You are here:

Pus într-o situaţie stânjenitoare de fiul său, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat: "Nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze. Am luat legătura cu el"

Pus într-o situaţie stânjenitoare de fiul său, Laurenţiu Reghecampf a reacţionat: "Nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze. Am luat legătura cu el"

Diverse

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, s-a văzut nevoit să ofere explicaţii, pentru derapajul antisemit al fiului său, Luca.

Laurenţiu Reghecampf a intervenit după derapajul fiului său

Potrivit algemeiner.com, fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, a publicat pe reţele sociale un mesaj prin care transmitea că Israelul ”merită distrus într-o cameră de gazare”. Totul, după o tragedie petrecută în urmă cu câteva zile, când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

"1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spaţiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătură cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitate unei astfel de afirmaţii precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

2. Cred că în urmă discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale şi îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public, cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de această afirmaţie a fiului meu major, Luca", a precizat Laurenţiu Reghecampf. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfluca reghecampfluca reghecampf remarca antisemita 

viewscnt
Articole similare