Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pus pe lista de transferuri de Barcelona, Lewandowski le transmite un mesaj conducătorilor: "Mai pot juca încă trei sau patru ani"

Pus pe lista de transferuri de Barcelona, Lewandowski le transmite un mesaj conducătorilor: "Mai pot juca încă trei sau patru ani"

FC Barcelona

Comentarii

Internaţionalul polonez Robert Lewandowski, legitimat la FC Barcelona, simte că mai poate să joace încă ''trei sau patru sezoane", până când va avea aproape 40 de ani.

"Încă am acest sentiment şi această pasiune în mine. Cred că pot juca încă trei sau patru ani, pentru că mă simt foarte bine fizic", a declarat Lewandowski pentru cotidianul sportiv spaniol Marca.

Fostul star al lui Bayern Munchen, în vârstă de 35 de ani, a spus că nu vede un viitor al său ca antrenor, după ce va agăţa ghetele în cui.

După ce a devenit cel mai bun marcator din La Liga în sezonul trecut, după transferul său la FC Barcelona, Lewandowski a marcat doar şapte goluri în 13 meciuri disputate de la debutul actualei ediţii a campionatului spaniol, din cauza unei accidentări. În ciuda faptului că oficialii clubului catalan îi caută deja un înlocuitor, în vederea perioadei de transferuri din vară, când Lewandowski se poate despărţi de FC Barcelona, atacantul declară că se simte foarte bine în lotul campioanei Spaniei.

"Am sentimentul că sunt la locul potrivit, la momentul potrivit", a mai spus atacantul polonez.

Afla mai multe despre: lewandowskibarcelona 

viewscnt
Articole similare