Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

“Puşcaş, titular în meciul cu Kosovo”. Victor Becali nu s-a putut abţine şi a dat startul la ironii: ”Să-l facem titular pe viaţă! Ştiţi care e problema?”

“Puşcaş, titular în meciul cu Kosovo”. Victor Becali nu s-a putut abţine şi a dat startul la ironii: ”Să-l facem titular pe viaţă! Ştiţi care e problema?”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României va înfrunta echipa similară a statului Kosovo, marţi, 12 septembrie, de la ora 21:45, într-o partidă din etapa a 6-a a Grupei I din cadrul calificărilor pentru EURO 2024.

După cinci runde disputate în Grupa I, România este pe locul 2, cu 9 puncte, în timp ce Kosovo se află pe locul 5 (din 6), cu 4 puncte.

”Tricolorii” vin după un egal norocos, acasă, cu Israel, scor 1-1, ce a provocat noi valuri de critici pentru elevii lui Edi Iordănescu.

De partea cealaltă, Kosovo a scos un egal istoric, scor 2-2, acasă, contra celei mai puternice formaţii din grupă, Elveţia, cu un gol marcat în minutul 90+4, semnat de vedeta echipei, Muriqi.

Victor Becali, nemulţumit de prestaţia lui George Puşcaş 

George Puşcaş a început meciul pe banca de rezerve şi a intrat pe teren în minutul 64. Prestaţia atacantului a dezamăgit, motiv pentru care lui Victor Becali i nu l-a iertat şi s-a lăsat cu ironii înainte de meciul de diseară. 

„Eu zic ca pe George Puşcaş să îl facem titular pe viaţă! Să începem echipa naţională cu George Puşcaş şi să fie titular pe viaţă. Ştiţi care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat. 

Nu ştii ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu ştim ce facem. Şi Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu. Ne lipsesc jucători de calitate şi cu personalitate”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poţi enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc”

„S-a dovedit că nu avem personalitate la meciul cu Israel. Au cam făcut ce au vrut cu noi. Norocul ne-a ţinut să nu pierdem meciul. Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poţi enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc. 

Eu nu am o problemă cu George Puşcaş. (...) Puşcaş nu prea joacă acolo la ei (n.r. - la Genoa), ei vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiţă şi pe Moroşanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a spus Victor Becali, potrivit Fanatik. 

 

Afla mai multe despre: naţionala românieivictor becaligeorge puşcaşedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare