Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pustai s-a enervat după ce echipa lui a ratat play-off-ul: ”Am ani de fotbal şi nu am păţit aşa ceva!” Ianis Zicu: ”Avem şansa noastră să obţinem acest loc 2.”

Pustai s-a enervat după ce echipa lui a ratat play-off-ul: ”Am ani de fotbal şi nu am păţit aşa ceva!” Ianis Zicu: ”Avem şansa noastră să obţinem acest loc 2.”

Liga 2

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Buzău, Cristi Pustai, s-a enervat după ce a fost învins cu 0-1, de către Concordia Chiajna, iar acel rezultat a cântărit decisiv în calificarea pentru play-off-ul din Liga 2.

Batin a dechis scorul în minutul 4, iar echipa lui Ianis Zicu a menţinut rezultatul până la final. După acest eşc, echipa din Buzău va evolua în play-out. Cristi Pustai a fost foarte supărat pe arbitrajul lui George Găman şi i-a acuzat şi pe ilfoveni că au tras de timp.

”Am ani de fotbal şi nu am păţit aşa ceva!”

”E dureros. Am primit foarte repede gol, nu am ştiut să revenim în joc. Cred că un egal ar fi fost mai echitabil. Sunt supărat de modul în care a fost condus jocul. O să scot cât au stat pe jos cei de la Chiajna. Am ani de fotbal şi nu am păţit aşa ceva. La fiecare fază stăteau pe jos!

A fost şi un penalty clar. Deja e prea mult. S-a jucat prea puţin, foarte puţin. Cum să prelungeşti doar 5 minute meciul? Vă daţi seama când intră VAR, ar trebui să dăm câte 10 minute de prelungiri. Ne mirăm când la alţii se dau 8 sau 9. Ce pot să fac eu? Să intru pe teren şi să mă bat cu arbitrul?!”, a declarat la final, Pustai. 

În tabăra opusă, Ianis Zicu a fost foarte fericit după ce echipa lui a prins play-off-ul. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, dar nu a uitat să îl menţioneze nici pe fostul antrenor al echipei, Claudiu Niculescu. De asemenea, Zicu şi-a setat ca obiectiv locul 2, pentru a readuce clubul în Liga 1. 

”Un meci greu, tensionat, dar de data asta am jucat. Dacă anul trecut am ratat play-off-ul cu Farul în ultima etapă, când am stat şi nu am jucat, acum am fost pe teren, mi-a plăcut. Energia asta mă motivează. Era o presiune pe jucători, pentru că au muncit un an, s-a făcut şi această schimbare de antrenor. 

Cu punctele pe care le-a făcut Claudiu Niculescu, datorită lui, datorită echipei, conducerii... toate lucrurile astea au venit prin munca dintr-un an de zile. Eu, fiind un antrenor nou, venit în ultimele două etape, aveam o presiune pe care mi-am asumat-o. De-acum ne concentrăm cu toţii pentru obţinerea locului 2. 

O partidă cu o încărcătură foarte mare, sunt fericit pentru sacrificiul pe care l-au făcut jucătorii. Nu a fost uşor să joci tot sezonul pentru această calificare. Din fericire am găsit nişte jucătorii care şi-au dorit, am şi gestionat bine minutele de final. Am stat şi pe jos în ultimele minute. Asta e, la fotbal, în momentul în care ai nevoie de un rezultat pozitiv şi eşti la mâna ta, trebuie să faci orice la un meci cu încărcătură la fel de mare precum cel de azi.

Nu ştiu dacă e un plus al meu, eu gestionez vestiarul aşa cum pot. Sunt convins că băieţii vor prinde din ideile şi conceptele mele. Am încredere în ei. De-acum înainte vorbim de locul 2. Sunt un tip care vrea să obţină cât mai mult. Clubul a impus locurile 1-2 la începutul sezonului, au muncit până acum şi avem şansa noastră să obţinem acest loc 2. 

Dacă nu, locul 3 sau 4 şi vom vedea ce o să fie. Mai sunt 10 meciuri şi putem prinde locul 2. Sunt atât de fericit pentru ce se întâmplă în ziua de azi! Le-am zis în vestiar să închidă ochii şi să se gândească la cum ar fi fost dacă nu am fi prins play-off-ul. I-am văzut atât de entuziasmaţi”, a mai precizat Zicu. 

Afla mai multe despre: liga 2-buăzu-pustai 

viewscnt
Articole similare