You are here:

"Putea ajuta naţionala". Adi Popa l-a nominalizat pe fotbalistul de la FCSB pe care Iordănescu l-a lăsat acasă: "Are valoare şi experienţă"

"Putea ajuta naţionala". Adi Popa l-a nominalizat pe fotbalistul de la FCSB pe care Iordănescu l-a lăsat acasă: "Are valoare şi experienţă"
Comentarii

Fotbalistul Stelei, Adi Popa (35 de ani), a oferit primele impresii, după ce a urmărit primul meci de pregătire al României, cu Bulgaria. El consideră că fostul său coleg, Vlad Chiricheş (34 de ani), în prezent la FCSB, putea aduce plus valoare la naţională.

Adi Popa a văzut România - Bulgaria din Ghencea şi a tras concluziile: "Cred că acesta va fi primul 11"

Naţionala României a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu naţionala Bulgariei, în penultimul susţinut de tricolori înainte de EURO 2024, marţi, pe Stadionul Steaua.

Adi Popa a transmis că echipa naţională nu poate fi judecată doar după remiza cu bulgarii şi a spus că Vlad Chiricheş, neselecţionat de Edi Iordănescu pentru partidele din iunie, ar fi avut loc în lotul pentru EURO 2024. 

"Nu poţi trage concluzii după un meci amical. Era important pentru moralul băieţilor să câştige şi să abordăm cu victorii EURO. În linii mari cred că acesta va fi primul 11, poate cu vreo două schimbări, în funcţie de starea lui Burcă. Sincer, mi-aş fi dorit un joc mai consistent, cu mai multe ocazii, dar nu ştim ce obiective au avut la meciul ăsta, ce trasee au urmărit, să ne îmchidem. Sunt sigur că un meci amical cu Bulgaria nu seamănă cu ce va fi la EURO, că am trăit şi eu campania aceea din Franţa şi la fel nu au semănat meciurile amicale din Italia şi România cu ce am întâlnit la EURO. 

Nicu Stanciu e genul de jucător lider, căpitanul, care poate decide meciul printr-o fază fixă, e matur de ceva timp. Meciurile le voi urmări de la televizor cu sufletul la gură, e normal, pentru că am fost implicat la naţională, când eram la un nivel înalt. 

Din punctul meu de vedere, Chiricheş putea ajuta echipa naţională. Cât timp era apt fizic, ca valoare şi experienţă putea ajuta jucătorii actuali", a spus Adi Popa, la scurt timp după ce a văzut România - Bulgaria, pe Stadionul Steaua. 

  • 24 de meciuri şi 4 goluri sunt cifrele lui Adi Popa în echipa naţională.
  • Vlad Chiricheş, fostul căpitan al României, a jucat de 76 de ori sub tricolor. 

Afla mai multe despre: adi popaadi popa steauavlad chiriches fcsbromania bulgaria 

viewscnt
Articole similare