Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Putea face mai mult!" Primul şef din Liga 1 care anunţă public că nu-l mai vrea pe Iorgulescu la LPF

"Putea face mai mult!" Primul şef din Liga 1 care anunţă public că nu-l mai vrea pe Iorgulescu la LPF

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal se pregăteşte de alegeri pentru desemnarea unui nou preşedinte, iar Gino Iorgulescu va avea concurenţă serioasă. Fostul preşedinte al Oţelului, Marius Stan, şi preşedintele ACS Poli, Sorin Drăgoi, şi-au anunţat candidatura la alegerile ce vor fi organizate pe 23 octombrie.

Deşi Iorgulescu are încă susţinerea multor cluburi din Liga 1, există şi formaţii decisă să meargă pe mâna schimbării. Unul dintre  acestea e FC Botoşani, care lasă să se înţeleagă prin vocea preşedintelui Valeriu Iftime că nu îl  va mai susţine pe actualul şef al LPF.
 
"Eu, personal, cred că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal putea face mai mult. Dacă ar fi un candidat cu o altă expunere şi mult mai dinamic, vom merge pe schimbare. Mi se pare foarte discret şi neimplicat. Mi s-a părut deplasat când s-a spus că dacă îl alegem tot pe Iorgulescu ni se garantează drepturile TV. Trebuie o licitaţie şi să vedem ce se întâmplă. Se pot face multe lucruri care ţin de normalitate. Nici acum nu ştii câţi bani primeşti din drepturile TV, când îi primeşti şi nu există un document prin care să fiu informat că pentru locul şase, primesc banii ăştia. Este exact ca pe vremea lui Dragomir. A conduce un club de fotbal cu buget de 3,5 milioane de euro şi să nu generezi datorii, e greu. Un milion şi ceva îi primeşti din drepturile TV, iar tu trebuie să asiguri 2 milioane", a declarat Valeriu Iftime, preşedintele clubului din Botoşani, citat de ProSport.

Afla mai multe despre: iorgulescubotosanialegeri 

viewscnt
Articole similare