Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putea să fie în lotul lui Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, dar a avut un ghinion teribil. Povestea tristă a unui fost jucător de la FCSB

Putea să fie în lotul lui Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, dar a avut un ghinion teribil. Povestea tristă a unui fost jucător de la FCSB
Comentarii

Marian Pleaşcă se numără printre fotbaliştii a căror ascensiune în carieră a fost oprită de accidentări.

Cu nouă ani în urmă, când avea doar 21 de ani, fundaşul dreapta reuşea să debuteze în echipa naţională a României. Pleaşcă fusese introdus de Victor Piţurcă în minutul 78 al amicalului cu Belgia, însă în minutul 85 a trebuit să fie înlocuit din cauza unei accidentări foarte grave: ruptură de ligamente şi de menisc la genunchiul stâng. Ulterior a suferit o accidentare similară şi la celălalt picior.

”M-am chinuit mult, dar am privit înainte. Iniţial am crezut că voi reveni mai repede dar nu a fost aşa. La prima accidentare a durat aproape 8 luni să-mi revin, apoi la doua cam 4 luni şi jumătate. A fost cumplit. Adormeam seara greu… Visam în somn că joc fotbal şi tresăream când loveam mingea, mă trezeam în dureri cumplite. Era senzaţia aia că dai un gol, dar îmi reveneam imediat şi constatam că e doar un vis şi apoi aflam cît de tare mă doare pentru că eu mişcam piciorul involuntar după mingea care de fapt nu exista eu fiind intins în pat.”, povesteşte fundaşul dreapta pentru ProSport.

Ajuns la 30 de ani, Marian Pleaşcă a evoluat, până să se transfere la UTA, la FCSB, Gaz Metan Mediaş, FC Voluntari, şi Pandurii Târgu Jiu.

Transfermarkt îl cotează în prezent la 200.000 de euro. 

Afla mai multe despre: romaniafcsbaustriairlanda de nord 

viewscnt
Articole similare