Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puteam fi şi noi acolo, dar ne-a lipsit experienţa în faţa porţii”. Antrenorul de la Miercurea Ciuc, după ce Craiova a obţinut promovarea în faţa echipei sale

”Puteam fi şi noi acolo, dar ne-a lipsit experienţa în faţa porţii”. Antrenorul de la Miercurea Ciuc, după ce Craiova a obţinut promovarea în faţa echipei sale

Liga 2

Comentarii

Valentin Suciu, antrenor la Csikszereda, a oferit câteva reacţii după egalul 0-0 de pe Ion Oblemenco, care a obţinut Craiovei accederea în Liga 1.

FC U Craiova a ajuns în Liga 1. Echipa familiei Mititelu a obţinut promovarea din Liga 2 la prima încercare, după un egal 0-0, acasă, în faţa lui Csikszereda. PAtrida a fost una foarte tensionată, lipsită de şanse importante, din pricina presiunii asupra acestui meci.

Valtin Suciu, după ce Craiova a obţinut promovarea în faţa echipei sale

După 90 de minute, un punct a fost de ajuns pentru promovarea Craiovei, iar antrenorul adeversarei s-a arătat dezamăgit că nu echipa sa se afla în acea poziţie. Suciu a explicat că lipsa experienţei în atac a costat-o pe Csikszereda, care avea şanse realiste de promovare la începerea play-off-ului.

”La noi s-a văzut lipsa de experienţă, mai ales în ofensivă. Am avut mult de suferit pe tot parcusul campionatului şi mai avem. Sunt jucători tineri, trebuie să presteze mai bine. Mai sunt două jocuri de disputat. nu am discutat nimic concret de sezonul viitor, ce obiectivae va avea clubul, care va fi politica în continuare.

Pe viitor, ne trebuie puţină experienţă. (N.r. cine crezi că va mai promova?) În mare se cam ştie, e Rapid, dar se mai pot întâmpla surprize, dar acum pe final nu prea cred. Felicit echipele din play-off, a fost un play-off echilibrat.

Baieţii de la Călăraşi joacă fără bani de ceva timp şi au rezultate bune. Echipele au fost echilibrate, putea fi şi noi acolo sus, dar ne-a lipsit experenţa în faţa porţii”, a declarat Valentin Suciu.

 

Afla mai multe despre: liga 2promovare liga 2play-off liga 2fc u craiovacsikszereda 

viewscnt
Articole similare