Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Puteau să ne egaleze, chiar să câştige” Reghecampf a vorbit după victoria cu Gaz Metan şi a anunţat transferuri: ”Să aşteptăm să vedem”

”Puteau să ne egaleze, chiar să câştige” Reghecampf a vorbit după victoria cu Gaz Metan şi a anunţat transferuri: ”Să aşteptăm să vedem”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Baiaram în minutul 55: ”A fost un meci foarte difcil, mai ales ca gazonul ne pune mari probleme, mai ales pe faza de constructie, unde ar trebui să jucăm dintr-o atingere. Avem jucători cu viteza buna, cu tehnica buna, dar in momentul în cand trebuie sa uzezi de 2-3 atingeri, sa pui pe iarba, este mai greu pe faza de constructie, e mai usor pentru o echipa care se apara si joaca pe contraatac. A fost un meci foarte greu, au avut si ei doua sanse mari, puteau sa ne egeleze si chiar sa castige” a spus Laurenţiu Reghecampf, după meci.

El a vorbit şi despre prestaţia lui Pigliacelli, omul meciului. Portarul italian a apărat un penalty la scorul de 0-0: ”Am si eu anumite chestii, pe care trebuie sa le pun in practica, sa imi ambitionez jucătorii, sa creez o atmosfera de concurenta si fiecare jucător sa fie suta la suta. Ştim nivelul lui Mirko Pigliacelli, al lui Lazar, dar au nevoie si ei de concurenta, deci sunt anumite chestii pe care trebuie sa le faci ca antrenor”

Pe Reghecampf îl preocupă şi transferurile: ”Nu vreau sa vorbesc despre lucrul asta, nu cred ca un jucator vrea intentionat sa dea cu cotul. Mi se pare o prostie din partea unui jucător sa incerce sa isi puna in pericol un coleg, chiar si adversar. Treb un pic de fair play mai ales la sariturile la cap unde multi jucători uzeaza de lovitura cu cotul. O sa arate mai bine, multi jucători tineri, trebuie sa se obisnuiasca cu atmosfera de a castiga, de a juca cu presiune, de a incerca sa fie mai buni. Sper să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie si vom arata altfel. (n.r despre Mitriţă) Haideti sa asteptam pentru ca nu este asa usor. Cu siguranta este un jcuator foarte iubit la Craiova, dar vom vedea” a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare