Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putem fi campioni. Suntem cei mai buni din România şi merităm asta”. Primele reacţii după egalul dintre Botoşani şi Craiova

”Putem fi campioni. Suntem cei mai buni din România şi merităm asta”. Primele reacţii după egalul dintre Botoşani şi Craiova

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a primit vizita Craiovei în debutul etapei cu numărul doi din play-off-ul Ligii 1. Meciul s-a terminat egal, cu scorul de 1-1, graţie golurilor lui Fili 12' şi Ivan 80'. Astfel, ambele echipe rămân fără victorie în play-off, iar şansele trupei lui Ouzounidis la titlu se diminuează semnificativ.

În urma rezultatului dezamăgitor, jucătorii Craiovei nu s-au arătat prea demoralizaţi de punctele pierdute. În ciuda pasului greşit, aceştia sunt în continuare încrezători în forţele proprii şi speră la un final bun de campionat.

Primele reacţii după egalul dintre Botoşani şi Craiova

”Nu sunt aşa fericit. Am pierdut două puncte astăzi. Nu cred că ne va ajuta, dar mergem înainte. O să jucăm pentru noi, pentru suporteri şi sperăm să câştigăm la Cluj. Nu ştiu ce nu ne-a ieşit, dar nu am făcut un joc foarte bun. Din contră, ne-am precipitat foarte mult şi nu am ajuns în faţa porţii aşa des”, a declarat marcatorul Andrei Ivan.

”Nu cred că am făcut o partidă bună astăzi deloc. Cred că e cea mai slabă partidă a noastră. Am început foarte slab jocul, nici nu cred că am fost destul de proaspeţi şi probabil de-asta. Păcat că am reuşit să dăm golul puţin prea târziu. Dacă înscriam mai devreme, cred că aveam şi şanse să câştigăm. Pierdem nişte puncte uşor şi ne aşteaptă meciuri la fel de grele, poate chiar mai grele”, a adăugat Vătăjelu.

”Mergem mai departe, nu renunţăm niciodată. Trebuie să tragem linie, să o luăm de la capăt. Mergem la CFR să câştigăm, nu avem altceva de făcut. Mai sunt multe meciuri, dacă câştigăm tot până la final putem fi campioni. Şi avem o echipă foarte bună, cred că suntem cei mai buni din România şi merităm acest lucru. Trebuie să înscriem mai multe goluri, la ce calitate avem în atac”, a mai spus Mateiu.

VIDEO | Rezumat FC Argeş - Chindia Târgovişte 0-1

Afla mai multe despre: liga 1fc botoşaniuniversitatea craiovabotoşani craiovaandrei ivanbogdan vătăjelualexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare