Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putin a ieşit public să-i îmbărbăteze pe fotbaliştii din naţionala Rusiei. ”Ne aşteptăm ca echipa să joace cu multă determinare”

Putin a ieşit public să-i îmbărbăteze pe fotbaliştii din naţionala Rusiei. ”Ne aşteptăm ca echipa să joace cu multă determinare”

Cupa Mondială

Comentarii

Putin este conştient că naţionala Rusiei nu e la cel mai înalt nivel, tocmai de aceea a simţit nevoia să iasă în public pentru a-i impulsiona pe fotbaliştii ruşi înainte de debutul la Campionatul Mondial, turneu găzduit de Rusia, cu eforturi financiare enorme.

"Naţionala noastră nu a avut rezultate bune în ultima perioadă. Ne aşteptăm cu toţii - suporterii şi iubitorii fotbalului din Rusia - ca echipa să joace cu demnitate, să arate un fotbal modern şi interesant, dar şi să lupte până în ultimul minut", a spus Putin, citat de BBC.

Potrivit celor de la Daily Mail, Putin a consultat specialisti de "talie mondiala" cu privire la şansele ca Rusia să treacă de faza grupelor la turneul final, dar rapoartele acestora nu au fost prea încurajatoare. Rusia a fost repartizastă în Grupa A de la Cupa Mondiala, alături de Arabia Saudită, Uruguay şi Egipt. 

A 21-a ediţie a Cupei Mondiale FIFA Rusia va debuta pe 14 iunie şi se va încheia pe 15 iulie, cu finala de la Moscova. Rusia şi Arabia Saudita vor disputa meciul de deschidere, joi seară.

Afla mai multe despre: campionatul mondialvladimir putin,  

viewscnt
Articole similare