Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Quique Setien, surprins că a fost ales de Barcelona: "Ieri mă plimbam pe lângă vaci, azi antrenez cei mai buni jucători din lume". Promisiunea antrenorului

Quique Setien, surprins că a fost ales de Barcelona: "Ieri mă plimbam pe lângă vaci, azi antrenez cei mai buni jucători din lume". Promisiunea antrenorului

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (62 de ani) a fost numit luni seară noul antrenor de la Barcelona, după demiterea lui Ernesto Valverde. Tehnicianul care a semnat un contract valabil pe două sezoane şi jumătate a vorbit marţi într-o conferinţă de presă despre noul său job.

Setien a promovat-o pe Las Palmas în LaLiga cu un fotbal atractiv, iar apoi a lăsat o impresie bună la Betis Sevilla, însă acestea sunt cam singurele echipe cunoscute pe care le-a pregătit antrenorul născut la Santander. De aceea, chiar şi el a fost surprins când a fost sunat să o antreneze pe Barcelona. 

"Mulţumesc clubului, nici în cele mai nebune vise nu mă gândeam că voi fi aici. Ieri mă bucuram de o plimbare pe lângă vaci prin oraşul meu, azi antrenez cei mai buni jucători din lume. Niciodată nu m-am gândit că Barcelona mă va lua pe mine, nu am un CV lung", au fost primele declaraţii ale lui Quique Setien ca antrenor la Barcelona. 

Chiar dacă experienţa sa la nivel înalt este mică, Setien le-a făcut o promisiune fanilor echipei catalane: "Când mă duc la o echipă, pot să garantez un lucru şi acela este că echipa va juca bine"

Quique Setien a fost prezentat oficial la Barcelona. Ce spune despre Messi 

Setien a dezvăluit şi că deja a vorbit cu predecesorul său, Ernesto Valverde, căruia i-a mulţumit că a lăsat echipa pe primul loc în LaLiga. Cel supranumit "El Maestro" a vorbit şi cu Leo Messi, însă încă nu realizează ce fel de jucători va antrena. 

"Să antrenez cei mai buni jucători din lume, încă nu sunt foarte conştient de ceea ce înseamnă asta", a mai spus tehnicianul, potrivit Marca. 

Afla mai multe despre: quique setiensetien barcelonabarcelona antrenor 

viewscnt
Articole similare