Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radamel Falcao a lovit ca pe vremuri! VIDEO cu reuşita superbă a atacantului columbian în victoria cu Barcelona

Radamel Falcao a lovit ca pe vremuri! VIDEO cu reuşita superbă a atacantului columbian în victoria cu Barcelona

La Liga

Comentarii

Barcelona a jucat în deplasare, contra lui Vallecano, într-un meci al etapei a 11-a din campionatului spaniol.

Falcao a marcat ca pe vremuri

Falcao s-a întors în La Liga în acest sezon şi a marcat ca pe vremuri cu Barcelona. Vârful care a ajuns la vârsta de 35 de ani a fost lansat către poartă, după ce Barcelona a pierdut o minge la jumătatea terenului, columbianul s-a distrat cu Pique şi a marcat cu piciorul stâng. Acesta a fost golul cu numărul 4 în actualul sezon, pentru atacantul care rupea plasele la Atletico Madrid, în trecut. 

În întreaga sa carieră, în afară de doi ani petrecuţi la Chelsea şi Manchester United, Falcao a fost unul dintre cei mai de temut atacanţi din fotbalul mondial. După ce le-a reprezentat pe River Plate, Porto, Atletico, Monaco, United, Chelsea şi Galata, columbianul a reuşit să marcheze 295 de goluri şi 54 de pase decisive în 510 apariţii. Pentru naţională, Falcao a marcat de 35 de ori în 91 de meciuri.

Barcelona, înfrângere istorică cu Vallecano

Barcelona nu a fost învinsă în ultimele 14 întâlniri cu Rayo Vallecano, reuşind să marcheze 54 de goluri şi să încaseze doar 9 goluri. Ultima înfrângere a Barcelonei împotriva lui Rayo Vallecano a fost în 2002, sub conducerea lui Louis van Gaal, care a pierdut jocul cu 1-0.

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani este cotat de site-ul transfermarkt la 2,2 milioane de euro. La Galatasaray, fotbalistul nu a dat randamentul aşteptat, după ce a fost şi accidentat. În cele 43 de partide jucate pentru turci, jucătorul a marcat 20 de goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: barcelona-vallecano-falcao 

viewscnt
Articole similare