You are here:

"Radiografia" etapei, cu Marian Iancu. Nelu Varga, arătat cu degetul: "E foame de bani în lojă la CFR Cluj". Rapid, Dinamo, U Cluj şi FCSB, sub "lupă" | EXCLUSIV

"Radiografia" etapei, cu Marian Iancu. Nelu Varga, arătat cu degetul: "E foame de bani în lojă la CFR Cluj". Rapid, Dinamo, U Cluj şi FCSB, sub "lupă" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un dialog cu Orange Sport, Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timişoara, a făcut "radiografia" etapei din Superliga.

L-a "şifonat" pe Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, pentru modul în care l-a deposedat pe Dan Petrescu de jucători esenţiali pe sume importante de bani şi cere performanţă, cu presiune uriaşă.

Marian Iancu: "Şucu l-a adus pe Şumudică să-l facă de râs"

Rapid, în special Dan Şucu, Dorinel Munteanu, Marius Şumudică, FCSB şi Gigi Becali, dar şi U Cluj sau Universitatea Craiova au intrat sub "lupa" fostului patron al Politehnicii Timişoara la începutul anilor 2000.

"La CFR Cluj în lojă e foame de bani, nu de rezultate, crezând că Petrescu e garanţia succesului în orice situaţie e pus.

La Rapid în atac viaţa e pustiu, pericolul e sus în tribuna VIP, unde şeful Sucu face deja calcule pentru la iarnă cu ochii pe Transfermarkt! Ce vinde, cât încasează! Fanii cotizează bani şi emoţii cu ochii la tabelă şi clasament, crezând în promisiuni deşarte! Rapid e la trei puncte de retrogradarea directă şi joacă în deplasare etapa viitoare la o contră candidată pentru “matineu”! Sună ca dracu ! Infanterie uşoară, spune Moldovan şi are dreptate, că infanteria grea au vândut-o şi l-au adus pe Sumudica să-l facă de râs!

U Cluj pierde, dar rămâne în media campioanelor de două puncte pe meci jucat după 11 etape parcurse din Superligă, iar Galaţiul continua să arate că Dorinel Munteanu în teren, atunci când trebuia schimbat gazonul după fiecare meci în care acesta efectiv muncea până la epuizare!", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Marian Iancu: "Dinamo ne arată că mai mult nu are de unde. UEFA reconfirmă că FCSB e Steaua, Farul are nevoie de Hagi în teren"

Rezultatele obţinute de Dinamo, FCSB care avut "o săptămână perfectă", Farul şi Petrolul au fost analizate de Marian Iancu. El a declarat că Farul are nevoie de Hagi senior "sau măcar pe junior" pentru a-şi reveni la o formă bună.

"Dinamo ne arată din când în când că nu are de unde mai mult, iar Craiova speculează conjunctural o etapă a orbilor, recuperând un pic din statutul 'leului' în 'jungla' Superligii.

FCSB e Steaua, ne reconfirmă UEFA, într-o săptămână perfectă pentru clubul lui Becali, care câştiga lejer pe toate fronturile, iar Farul îl cere în teren pe seniorul Hagi sau măcar pe junior pentru a depăşi situaţia de somnolenţă care o bântuie de ceva timp!

Petrolul e pe val! Care val? Nimeni nu ştie, dar e acolo sus! Dacă stai un pic strâmb şi gândeşti drept, parcă egalul dintre Sumudică şi Dorinel nu mai e atât de rău! Dar, totuşi?! Să cumperi atacanţi extracomunitari în timpul campionatului fără să iei în calcul etapele pe care le pierzi până primesc drept de joc, cât de amator poţi fi?", a mai declarat Marian Iancu pentru Orange Sport.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: marian iancuetaparadiografienelu vargadan sucufcsbrapidcfr cluju clujdinamofarulpetrolul 

viewscnt
Articole similare