Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi a căutat soluţii la naţionala de seniori şi a vorbit cu Contra. Ce a hotărât până la urmă selecţionerul României U21

Rădoi a căutat soluţii la naţionala de seniori şi a vorbit cu Contra. Ce a hotărât până la urmă selecţionerul României U21
Comentarii

În condiţiile în care nu se poate vaza pe Andrei Ivan şi pe Ionuţ Nedelcearu, Mirel Rădoi ar fi putut să găsească soluţii pentru partida cu Bosnia în curtea naţionalei de seniori. Răzvan Burleanu spune însă că niciun jucător de la seniori n-a plecat la tineret. Până la urmă, Rădoi i-a convocat pe Robert Moldoveanu (atacant) şi Ricardo Grigore (mijlocaş defensiv) - ambii de la Dinamo.

Pentru naţionalele de seniori şi de tineret urmează două meciuri foarte importante. Luni, pe 10 septembrie, România joacă în Serbia în etapa a doua din Liga Naţiunilor. Cum egalul cu Muntenegru a complicat calculele, echipa antrenată de Cosmin Contra are nevoie de o victorie.

De partea cealaltă, pe 11 septembrie, România U21 joacă un meci extrem de important pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Adversară îi va fi Bosnia, echipa de pe primul loc, care are însă un meci în plus. În cazul unei victorii, jucătorii lui Mirel Rădoi ar face un pas uriaş înspre calificare.

Însă selecţionerul naţionalei de tineret are câteva probleme importante de lot după victoria cu 2-1 în faţa Portugaliei. Andrei Ivan şi Ionuţ Nedelcearu au fost eliminaţi şi nu vor putea juca împotriva Bosniei. Rădoi a rămas astfel fără doi jucători importanţi pe două poziţii cheie şi a luat în calcul să ajungă la o înţelegere cu Cosmin Contra pentru a se întări de la seniori.



Răzvan Burleanu spune însă că cei doi selecţioneri au purtat o discuţie şi, până la urmă, niciun jucător de la seniori nu va pleca la tineret: ”I-am văzut pe toţi jucătorii care puteau să facă obiectul selecţiei şi jocului la tineret, că totuşi sunt cu noi în drumul spre Belgrad. Au fost discuţii între Rădoi şi Contra pe acest subiect, se pare că s-a hotărât, cu siguranţă că, dacă Mirel simţea nevoia de a completa lotul, mai sunt şi alţi jucători de pe lista extinsă”, a declarat Răzvan Burleanu.

Ce jucători de la seniori l-ar fi putut ajuta pe Mirel Rădoi?

Cristi Manea, 21 de ani, fundaş dreapta, dar poate juca şi în centrul apărării.
Tudor Băluţă, 19 ani, mijlocaş la închidere, dar poate juca şi fundaş central.
Denis Drăguş, 19 ani, atacant.

Până la urmă, Rădoi i-a convocat pe Robert Moldoveanu (atacant) şi Ricardo Grigore (mijlocaş defensiv) - ambii de la Dinamo.

Afla mai multe despre: romaniaserbiamirel radoicosmin contrabosniarazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare