You are here:

Radu Drăguşin a ”comis-o” din nou, după ce a fost eliminat în Europa League: i-a spart capul jucătorului pe care United a plătit 64 de milioane de euro

Radu Drăguşin a ”comis-o” din nou, după ce a fost eliminat în Europa League: i-a spart capul jucătorului pe care United a plătit 64 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin a fost protagonistul unui moment important din derby-ul etapei a şasea din Premier League: Manchester United - Tottenham.

Radu Drăguşin a intrat pe teren în minutul 81 al meciului în locul olandezului Micky van de Ven, însă nu a fost pus la încercare de jucătorii din compartimentul ofensiv al ”Diavolilor”.

În minutul 82 al partidei, la doar câteva secunde după ce a intrat pe gazon, Radu Drăguşin i-a spart capul lui Mason Mount, care a resimţit din plin lovitura cauzată de duelul aerian în care l-a avut drept adversar pe fundaşul român.

Mount s-a întins pe gazon şi a sângerat abundent, motiv pentru care a fost înlocuit de Amad Diallo în minutul 85.

Radu Drăguşin nu a fost avertizat de centralul Chris Kavanagh.

  • VIDEO cu momentul în care Drăguşin îi sparge capul lui Mount

Tottenham a spulberat-o pe Manchester United, scor 3-0, la capătul unui meci pe care londonezii l-au controlat de la un capăt la celălalt.. Brennan Johson (3), Dejan Kulusevski (47) şi Dominic Solanke (77) au înscris golurile oaspeţilor, care au urcat pe opt în Premier League.

De cealaltă parte, Manchester United este pe 12, cu şapte puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitedtottenhamdrăguşin 

viewscnt
Articole similare