Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin a fost pus la zid de către jurnaliştii italieni după meciul cu Atalanta! ”Greşeala de la gol a fost horror. Şi-a condamnat echipa!”

Radu Drăguşin a fost pus la zid de către jurnaliştii italieni după meciul cu Atalanta! ”Greşeala de la gol a fost horror. Şi-a condamnat echipa!”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin a pierdut două puncte Salernitanei la ultimul meci din campionat.

Ocupanta locului 18 a fost extrem de aproape să obţină a patra victorie consecutivă în Serie A, conducând până în minutul 88, după ce Lourenco înscrisese în prima repriză. Introdus pe teren în minutul 85, Drăguşin l-a scos din offside pe Pasalic la faza golului, iar croatul i-a adus un punct Atalantei, care a egalat-o la puncte pe Fiorentina.

Eroarea comisă de fundaşul român i-a făcut pe jurnaliştii din Italia să îl taxeze dur şi i s-a reproşat modul cum a interpretat faza. Fostul jucător de la Juventus a fost notat de Tuttomercatoweb.com cu 5,5. 

”Greşeala de la gol a fost horror. Şi-a condamnat echipa!”

”În mod normal nu ar fi trebuit notat, dar greşeala de la gol a fost horror. Şi-a condamnat echipa, care merita să câştige cele trei puncte şi să producă surpriza. Excluderea sa dintre titulari arată a respingere, este una dintre noile achiziţii care nu s-a impus”, a scris Tuttomercatoweb.com. 

Cu o victorie împotriva Atalantei, echipa lui Radu Drăguşin ar fi putut să o egaleze pe Cagliari, formaţia lui Răzvan Marin, prima aflată deasupra liniei retrogradării. 

Afla mai multe despre: radu drăguşin-atalanta-italia 

viewscnt
Articole similare