Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin a fost remarcat de Alberto Gilardino, după al patrulea gol din acest sezon. Ce a spus fostul campion mondial despre fundaşul român

Radu Drăguşin a fost remarcat de Alberto Gilardino, după al patrulea gol din acest sezon. Ce a spus fostul campion mondial despre fundaşul român
Comentarii

Radu Drăguşin a făcut un nou meci excelent în tricoul ”grifonului genovez” şi a marcat al patrulea gol stagional în Serie B.

Echipa antrenată de Alberto Gilardino a învins-o pe Perugia graţie reuşitelor semnate de Frendrup şi Drăguşin, care a marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă, în minutul 70 al confruntării. Graţie acestui succes, Genoa a ajuns la 10 partide consecutive fără înfrângere şi se află pe locul doi în Serie B, cu 63 de puncte, la şase lungimi distanţă de Bari, echipe de pe locul trei şi la patru puncte de Frosinone, liderul clasamentului.

La gazde, George Puşcaş a fost doar rezervă iar Denis Drăguş nu a făcut parte din lot.

Laudele unui campion mondial pentru Drăguşin

Alberto Gilardino, antrenorul grupării de pe Marassi, a avut cuvinte de laudă la adresa fostului fotbalist al Salernitanei. Gilardino a preluat-o pe Genoa în luna decembrie şi are o singură înfrângere în 18 partide, pe banca echipei. 

”Foarte pozitiv. A acoperit în profunzime la atacurile Perugiei, nu a fost uşor, pentru că cu aceste deschideri trebuia să fugi foarte mult. Riscam să ne întindem şi să pierdem mingile venite din linia a doua. Şi totuşi ne-am descurcat bine”, a declarat Allberto Gilardino, conform Tuttomercatoweb.
 

VIDEO cu golul lui Drăguşin

 
În vârstă de 40 de ani, Gilardino a fost campion mondial alături de naţionala Italiei în 2006. Pentru Genoa urmează meciul din deplasare cu Cittadella, pe 22 aprilie.

Afla mai multe despre: genoadrăguşin 

viewscnt
Articole similare