You are here:

Radu Drăguşin a jucat exclent, însă Tottenham a fost învinsă de Newcastle. Ce notă a primit fundaşul român

Radu Drăguşin a jucat exclent, însă Tottenham a fost învinsă de Newcastle. Ce notă a primit fundaşul român

Premier League

Comentarii

Tottenham a suferit primul eşec stagional, 1-2 pe terenul lui Newcastle, la capătul unui joc spectaculos.

În premieră în acest sezon, Radu Drăguşin a fost titular pentru Tottenham şi a terminat meciul pe teren. Românul nu a comis nicio greşeală majoră şi a oferit siguranţă defensivei londoneze,

Mai mult decât atât, Drăguşin a avut o intervenţie superbă în startul actului secund, o deposedare la Alexander Isak, şi a primit laude din partea comentatorilor englezi.

”Solid din punct de vedere defensiv. A avut o intervenţie excelentă când Isak scăpa singur spre poartă”, au notat englezii.

Publicaţia engleză Givemesport i-a acordat nota 7 lui Radu Drăguşin, a doua cea mai mare din echipa lui Tottenham, după cea primită de Brennan Johnson (8),

”Din păcate, victoria ne-a scăpat. Am avut şanse să câştigăm meciul confortabil, dar plecăm fără niciun punct, aşa că este dificil de digerat. Asta a fost să fie.

Dacă nu marchezi al doilea gol atunci când ai momentul... Portarul (n.r. Guglielmo Vicario) a avut câteva intervenţii bune, dar noi am avut şanse să creăm ceva mai mult şi nu am făcut-o.

Când ne creăm atât de multe şanse, ar trebui să primim mai mult decât am făcut-o acum. Partea pozitivă este că jocul nostru a arătat bine, aşa cum a fost şi în ultimele trei jocuri. Trebuie doar să ne primim recompensa pentru jocul nostru. Dacă vom continua să jucăm aşa, ştim că se va întâmpla şi acest lucru”, a spus Postecoglou.

 

Afla mai multe despre: tottenhamradu drăguşin 

viewscnt
Articole similare