Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, analizat de directorul de la Genoa: „Nu va sta mult timp la Tottenham!”

Radu Drăguşin, analizat de directorul de la Genoa: „Nu va sta mult timp la Tottenham!”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin este fotbalistul momentului după transferul la Tottenham Hotspur.

Directorul de la Genoa, declaraţii interesante: „Radu Drăguşin nu va sta mult timp la Tottenham!” 

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a declarat după transfer că fotbalistul are un potenţial uriaş şi că ar putea ajunge chiar la Real Madrid în curând. Declaraţia nu le-a picat bine fanilor englezi, care vor ca Drăguşin să fie un om de bază pentru Tottenham prima dată.

Andres Blazquez, directorul general de la Genoa, îi împărtăşeşte opinia lui Florin Manea şi consideră că fundaşul naţionalei României nu va sta mult timp la Tottenham, având în vedere calitatea pe care o are, ci va pleca la un club şi mai puternic decât cel londonez.

„Îl urmăream de mult pe Drăguşin, şi i-am observat traseul început în Serie A la Sampdoria şi Salernitana.

Ne-am dat seama rapid că are un potenţial mare de a creşte. E un băiat foarte inteligent, profesionist şi este singurul care a jucat toate minutele din acest sezon. Cred că Tottenham nu va fi ultima destinaţie a carierei sale. Îl văd la o echipă din Top 5 în Europa în viitor. Dacă nu se transfera acum, Drăguşin ar mai fi crescut sigur în valoare şi după participarea la Euro 2024 l-am fi cedat şi mai scump, undeva la 40-50 de milioane.

Am fi obţinut mai mulţi bani la Bayern, cu câteva milioane, iar contractul lui Radu ar fi fost mai bun. Însă noi am respectat dorinţa lui de a juca în Premier League. Era necesar să vindem în acest mercato un jucător şi despărţirea de Drăguşin va afecta cel mai puţin echipa lui Gilardino. Vom încerca să menţinemi echiibrul defensivei şi să mai lansăm tineri.

Stăm bine la capitolul fundaşi centrali, cu Bani, De Winter, Vasquez şi Matturo, şi locul lăsat gol de Radu va fi acoperit, ne vom descurca. Banii pe care îi luăm pentru Drăguşin îi vom reinvesti însă în achiziţii, pentru că vrem să ne dezvoltăm în continuare şi să contăm în fotbalul italian”, a declarat Andres Blazquez, directorul general de la Genoa, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: genoaradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare