You are here:

Radu Drăguşin, aproape de o nouă înţelegere cu Juventus. Agentul fundaşului a confirmat salariul fabulos pe care îl va avea românul

Radu Drăguşin, aproape de o nouă înţelegere cu Juventus. Agentul fundaşului a confirmat salariul fabulos pe care îl va avea românul
Comentarii

Radu Drăguşin negociază un salariu fabulos la Juventus, iar agentul său, Florin Manea, a confirmat că fundaşul va continua încă 5 ani la "Bătrâna Doamnă".

Radu Drăguşin, aproape de o nouă înţelegere cu Juventus

Radu Drăguşin este în continuare în planul celor de la Juventus. Torinezii i-au oferit un contract foarte bun fundaşului român. Agentul lui Radu, Florin Manea, a declarat, pentru Sport.ro, faptul că Drăguşin ar urma să semneze o înţelegere valabilă pe 5 ani, care îi va aduce un salariu foarte mare.

"Cred că săptămână viitoare se va rezolva. Au fost discuţii foarte benefice cu Juventus, urmează să vedem săptămână viitoare. Suntem mulţumiţi, în mare parte s-a ajuns la o înţelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu să ia decizia.

Au fost vreo vreo 6, 7 oferte concrete, ele sunt în continuare pentru că încă nu a semnat. Dacă te sună Real Madrid în ultima zi, ce faci, îi refuzi?

E foarte plăcut să te sune atâtea cluburi, dar e mai bine să te sune Juventus, Leipzig. M-a sunat un agent şi îmi spunea: 'Domne, o grămadă de bani în Turcia' şi i-am zis: 'Poate să-i dea 100 de milioane pe lună că nu merge la momentul ăsta în Turcia'.

Mulţi se gândesc la bani, Radu se gândeşte să facă o cariera şi atunci alegerea lui nu vă fi în funcţie de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii 5 ani", a declarat Florin Manea pentru Sport.ro.

Dacă va semna un nou contract cu Juventus, Radu Drăguşin va câştiga un milion de euro pe sezon. 

Fundaşul de 19 ani este urmărit şi de Leipzig, Tottenham, Newcastle şi Crystal Palace. Radu Drăguşin este cotat la 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: radu dragusin juventus 

viewscnt
Articole similare