Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin e rezervă la Tottenham, mama lui face apel la calm: "Îşi aşteaptă cuminte rândul!"

Radu Drăguşin e rezervă la Tottenham, mama lui face apel la calm: "Îşi aşteaptă cuminte rândul!"

Stranieri

Comentarii

Svetlana Drăguşin (53 de ani), mama lui Radu Drăguşin (22 de ani) a vorbit despre situaţia fundaşului central de la Tottnhem la Gala Sportului Românesc şi a spus că el îşi "aşteaptă cuminte rândul" la echipa londoneză care a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său.

La începutul lui 2024, Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăguşin de la Genoa în schimbul unui "pachet" de 30 de milioane de euro. De atunci, însă, el a jucat puţin, dar mama sa, Svetlana, nu este îngrijorată de situaţia fundaşului central din naţionala României.

Svetlana Drăguşin, mama lui Radu Drăguşin: "Trebuie să înţelegem cu toţii asta"

Svetlana Drăguşin a spus că Radu are nevoie de adaptare la ceea ce înseamnă campionatul Angliei, după experienţa reuşită de la Genoa, din Italia. De asemenea, mama fundaşului lui Tottenham a spus că pe Radu îl ajută mult că provine dintr-o familie de sportivi, dar educaţia contează mult mai mult. "Mi-aş fi dorit să fie (n.r. - la gală), dar el are pregătire şi aşteaptă cuminte rândul la Tottenham.

Italia e o ţară foarte frumoasă, dar şi Anglia e primitoare, ne simţim bine. Radu are treaba lui acolo şi speram să se acomodeze. Ceea ce trebuie să înţelegem cu toţii e că Radu e un fotbalist tânăr într-o echipă de mare valoare şi trebuie să avem răbdare.

Îl ajută foarte mult că vine din familie de sportivi, dar educaţia a fost principalul pilon în viaţa noastră", a declarat Svetlana Drăguşin, la Gala Sportului Românesc.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier leaguesvetlana dragusin 

viewscnt
Articole similare