Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, pus pe glume! Replică savuroasă după Islanda - Israel: ”Lăsaţi-l să gătească!”

Radu Drăguşin, pus pe glume! Replică savuroasă după Islanda - Israel: ”Lăsaţi-l să gătească!”galerie foto
Comentarii

Echipa naţională a Islandei a evoluat joi seara, în deplasare, scor 4-1, de echipa naţională din Israel, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2024.

Reacţia lui Drăguşin, după Islanda - Israel 

Cele două meciuri din care urmează să se aleagă ultima adversară a României, în grupa E a turneului final Euro 2024, s-au disputat la Budapesta şi Zenica. În capitala Ungariei, Israel a fost gazda Islandei şi a reşit să deschidă scorul, în minutul 31, dintr-un penalti transformat de Eran Zahavi.

Albert Gudmundsson a egalat în minutul 39, iar Arnor Ingvi Traustason a adus insularii în avantaj, cu un voleu în minutul 42 şi Islanda a intrat cu avantaj minim la pauză. Israelienii au rămas în zece din minutul 73, după eliminarea lui Revivo, cu roşu direct, apoi vedeta lor, Zahavi a ratat un penalti (min. 80), pentru ca Gudmundsson să stabilească rezultatul final, 4-1, cu două goluri înscrise în minutele 83 şi 87.

A fost seara lui Albert Gudmundsson, fostul coleg a lui Radu Drăguşin de la Genoa. Cum cei doi au rămas în relaţii foarte bune, Drăguşin l-a felicitat după meci într-un mod inedit.

”Lăsaţi-l să gătească (n.r.-Let him cook)”, a postat românul, cu referire la jocul excelent făcut de fostul său coleg.

  • Finala dintre Ucraina şi Islanda se va disputa pe teren neutru, cu Ucraina gazdă.

Afla mai multe despre: radu drăguşinislandaisrael 

viewscnt
Articole similare