Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, scos din primul ”11” pentru jocul cu Kosovo? ”A judecat prost acea acţiune!”. Cine l-ar putea înlocui | EXCLUSIV

Radu Drăguşin, scos din primul ”11” pentru jocul cu Kosovo? ”A judecat prost acea acţiune!”. Cine l-ar putea înlocui | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României va înfrunta echipa similară a statului Kosovo, marţi, 12 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

România - Kosovo va fi transmisă în format LIVE TEXT de site-ul orangesport.ro.

Fără Radu Drăguşin la meciul cu Kosovo?

Prezent în studiourile Orange Sport, Viorel Moldovan consideră că Radu Drăguşin are şanse foarte mari să ”sară” din primul ”11” al României pentru meciul cu Kosovo, din cauza greşelii decisive făcute la golul Israelului, sâmbătă.

În opinia lui ”Moldo-Gol”, Edi Iordănescu ar putea trimite lângă Andrei Burcă un alt fundaş central - pe Adrian Rus sau Bogdan Racoviţan - deoarece sunt în lotul echipei naţionale şi ar trebui să ”livreze” la cel mai înalt nivel. Cu un plus pentru Adrian Rus, legitimat în Cipru, la Pafos.

  • 17 selecţii a adunat Adrian Rus în naţionala României
  • 8 prezenţe a bifat Radu Drăguşin sub tricolor.

Un semn de întrebare din start la Drăguşin. Nu ştiu dacă i se va mai da şansa, ţinând cont că a avut o contribuţie importantă la golul încasat de către noi, cu Israel.

Atunci când a judecat prost acea acţiune. Trebuie să dea atacul, nu să se retragă până la 16 metri şi să ofere acel culoar de şut jucătorului israelian. Poţi să pui pe lipsa experienţei, interpretarea jocului.

Totuşi, vine din Italia, unde se lucrează foarte mult din punct de vedere tactic, mai ales la nivelul organizării defensive. Aceste principii ar trebui să le cunoască. E şcolit acolo. La un moment dat, sunt lucruri logice pentru un fundaş, şi nu numai - nu trebuie să te retragi prea mult, să dai atacul pe adversar.

Gloukh a prins şutul vieţii pentru că i-ai dat şansa. Poate îi va da şanse în continuare lui Drăguşin, dar şi pe construcţie mi s-a părut slăbuţ.

Nu ştiu care e nivelul lui Adrian Rus. Edi şi staff-ul ştiu mai bine. E la lot, de ce să nu-l foloseşti?”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Cum ar arăta primul ”11” al României contra celor din Kosovo, în viziunea lui Viorel Moldovan:

  • Moldovan - Raţiu, Burcă, Rus, Bancu - Olaru, Băluţă, Stanciu - Coman, Alibec, Hagi/Moruţan.

Afla mai multe despre: radu dragusinadrian rusviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare