You are here:

Radu Drăguşin speranţa celor de la Juventus. Andrea Pirlo îl poate introduce în primul 11 pe fundaşul român "Soluţia firească este titularizarea"

Radu Drăguşin speranţa celor de la Juventus. Andrea Pirlo îl poate introduce în primul 11 pe fundaşul român "Soluţia firească este titularizarea"

Juventus

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani) are şanse foarte mari să rămână la Juventus. Fundaşul român ar putea fi titularizat la "Bătrâna Doamnă".

Radu Drăguşin speranţa celor de la Juventus

Fundaşul central în vârstă de 19 ani este în planul de viitor al "Bătrânei Doamne". Radu Drăguşin reprezintă speranţa celor de la Juventus pe plan defensiv, iar românul este foarte aproape de o nouă înţelegere, valabilă pe 5 ani, alături de torinezi.

Drăguşin este în elementul lui la Juventus, acolo unde este înconjurat doar de legende şi fotbalişti incredibili, care îl pot ajuta să se dezvolte enorm şi să aibă o carieră sportivă excepţională. Radu se antrenează sub comanda lui Andrea Pirlo şi alături de fotbalişti ca Gianluigi Buffon, Girgio Chiellini, legende ale lui Juve, dar şi alături de unul dintre cei mai bun jucători, Cristiano Ronaldo.

Potrivit celor de la Gazetta dello Sport, cu Bonucci şi Chiellini accidentaţi, iar Danilo suspendat, Drăguşin rămâne unica speranţă a lui Pirlo în linia defensivă centrală, acolo unde De Ligt şi Demiral sunt concurenţii pe acelaşi post cu fundaşul român. Sursa precizată, mai spune şi că în cazul în care Radu se va impune în primul 11, acesta ar deveni asul din mânecă al campioanei Italiei.

"Soluţia firească este titularizarea lui Radu Drăguşin, fundaşul central născut în 2002 şi adus de la U22 la prima echipă. Românul a debutat deja atât în Cupa Italiei, în Liga Campionilor cu Dinamo Kiev şi, pentru un minut, cu Genoa, în Serie A.În aceste zile el îşi poate da acordul pentru reînnoirea pe cinci ani a contractului care expiră în iunie. Drăguşin are mulţi pretendenţi deja la uşă", au scirs cei de la Gazetta dello Sport.

Actuala înţelegere dintre Radu Drăguşin şi Juventus se încheie în vara acestui an (2021), însă staff-ul şi conducerea clubului vor ca fundaşul român să mai rămână la "Bătrâna Doamnă", pentru că Radu reprezintă un fotbalist cu un potenţial foarte mare de creştere.

Contract senzaţional pentru Radu Drăguşin la Juventus

Potrivit impresarului acestuia, Florin Manea, Radu Drăguşin a primit o ofertă valabilă pe 5 ani, în care fotbalistul român ar urma să câştige 1 milion de euro pe sezon.

"Cred că săptămână viitoare se va rezolva. Au fost discuţii foarte benefice cu Juventus, urmează să vedem săptămână viitoare. Suntem mulţumiţi, în mare parte s-a ajuns la o înţelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu să ia decizia.

Mulţi se gândesc la bani, Radu se gândeşte să facă o cariera şi atunci alegerea lui nu vă fi în funcţie de bani. E importantă această semnătură pentru că unde va semna, acolo va fi pentru următorii 5 ani", a declarat Manea pentru Sport.ro.

Radu Drăguşin este cotat la 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: radu dragusin juventus 

viewscnt
Articole similare