Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Petrescu a trecut testele fizice după ce a fost operat pe creier! "Arbitrajul e mai mult decât o pasiune"

Radu Petrescu a trecut testele fizice după ce a fost operat pe creier! "Arbitrajul e mai mult decât o pasiune"

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Radu Petrescu a revenit ieri pe terenul de fotbal. Nu într-un meci oficial ci pentru a da testele fizice. Arbitrii FIFA, dar şi cei de Liga 1 au fost prezenţi ieri la Buftea, unde au avut loc testele fizice.

Revenit după o pauză de 8 luni, după ce-a suferit o operaţie pe creier, Radu Petrescu n-a avut probleme la examenul arbitrilor! "Sunt bucuros şi emoţionat, dar trebuie să o luăm pas cu pas cu Radu. Pentru mine nu este este esenţial să se recupereze rapid, ci să fie o recuperare corectă, atât mentală, cât şi fizică. E un arbitru de top, a făcut o pregătire foarte grea ca să fie din nou la acest nivel. Nu vrea să renunţe! Pentru el arbitrajul e pasiune. Încet-încet îşi va reveni. Toate părţile care sunt implicate îl vor ajuta", a spus Vassaras.

"Sunt mult mai bine acum. Aştept să văd ce urmează pentru mine, fiindcă am traversat o perioadă foarte grea. Sunt fericit că am luat testele şi-acum vom vedea. Arbitrajul e mai mult decât o pasiune, e o meserie pentru mine!", a declarat "centralul" de 35 de ani. 

Afla mai multe despre: radu petrescuarbitruvassarasarbitrajteste 

viewscnt
Articole similare