Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Petrescu, delegat la un meci important din UEFA Europa League

Radu Petrescu, delegat la un meci important din UEFA Europa League

Fotbal

Comentarii

”Centralul” român Radu Petrescu a fost delegat la partida Feyenoord – Roma, din play-off-ul eliminatoriu al UEFA Europa League.

Radu Petrescu, la Feyenoord - Roma!

Partida dintre Feyenoord şi AS Roma este programată joi, 15 februarie, de la 19:45, pe stadionul ”De Kuip” din Rotterdam.

  • În această rundă evoluează cele 8 echipe clasate pe locurile 2 în grupele Europa League împotriva celor 8 echipe clasate pe locurile 3 în grupele Ligii Campionilor.

Radu Petrescu va fi ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, de al patrulea oficial Marcel Bîrsan, în timp ce în camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Ovidiu Haţegan.

  • România va avea un reprezentant şi în play-off-ul eliminatoriu al UEFA Europa Conference League, de această dată în rol de observator de arbitri. Augustus Constantin se va afla joi, 15 februarie, la Budapesta, unde se va disputa partida Maccabi Haifa – Gent.

Cine este Radu Petrescu?

Radu Petrescu s-a născut pe 12 noiembrie 1982, în Bucureşti.

S-a apucat de arbitraj la 20 de ani, adică în urmă cu 21 de ani, iar din 2007 este prezent delegat la partidele de pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • De asemenea, a fost desemnat arbitru FIFA din 2012.

În acest sezon 2023/2023, Radu Petrescu a arbitrat în două partide din grupele Ligii Campionilor, una din preliminariile Ligii Campionilor, 14 jocuri din Superligă şi unul din campionatul Arabiei Saudite.

Partidele din grupele Ligii Campionilor:

  • Barcelona - Antwerp 5-0
  • Lens - PSV Eindhoven 1-1

În 18 meciuri oficiale din acest sezon, Radu Petrescu a acordat 67 de cartonaşe galbene: o medie de 3,72 cartonaşe galbene pe meci.

Afla mai multe despre: radu petrescuuefa europa leaguefeyenoord - roma 

viewscnt
Articole similare