Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Petrescu l-a eliminat greşit pe Junior Morais în Rapid - UTA Arad 1-1. Cum e posibil: "O minte limpede s-ar fi dus să-i spună" | EXCLUSIV

Radu Petrescu l-a eliminat greşit pe Junior Morais în Rapid - UTA Arad 1-1. Cum e posibil: "O minte limpede s-ar fi dus să-i spună" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, a analizat cele mai controversate faze ale meciului Rapid Bucureşti - UTA Arad, scor 1-1, în Liga 1, pe Arena Naţională.

VIDEO | Junior Morais nu trebuia eliminat în Rapid - UTA Arad 1-1

Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1. În minutul 39, Junior Morais a evitat, neregulamentar, un gol inevitabil al oaspeţilor. Fundaşul stânga al gazdelor, Junior Morais, cel mai avertizat jucător din echipă în acest sezon, a comis un henţ grosolan pe linia porţii. 

Însă, Zotta a analizat faza şi susţinut că mingea a trecut de linia porţii, astfel că Morais nu trebuia eliminat, iar centralul Radu Petrescu ar fi trebuit să acorde golul. 

"Eu spun că mingea trece în întregime linia de poartă, ceea ce înseamnă că e gol regulamentar şi Radu Petrescu ar fi trebuit să-l acorde. Din păcate, Radu Petrescu nu are nicio reacţie, la o fază fixă, e bine plasat. Are reacţie după ce tuşierul îi indică. 

Trece mingea şi arbitrii trebuiau să acorde gol. Morais loveşte mingea cu mâna stângă, iar în momentul lovirii se vede mingea, e foarte în spate. O minte limpede de la Rapid s-ar fi dus la Radu Petrescu să-i spună că a fost gol valabil", a declarat expertul Telekom Sport.

Constantin Zotta a analizat şi duelul dintre Batha şi Albu, din a doua repriză. Rapidistul l-a călcat pe adversarul direct în careul lui Moldovan, iar oaspeţii au cerut un penalty, care nu a fost acordat. "E un atac neglijent al lui Albu şi, conform regulamentului, trebuie acordat penalty. Această cădere e evident că nu se datorează acestei călcări, e călcat, însă el exagerează încercând să obţină lovitura de pedeapsă", a mai spus fostul arbitru. 

Rapid ocupă locul 7 în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 10, cu 28 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

VIDEO | Junior Morais, eliminat în Rapid - UTA Arad 1-1

VIDEO | Rapid Bucureşti - UTA Arad 1-1, în Liga 1

Afla mai multe despre: constantin zottajunior moraisrapid uta arad 1-1 

viewscnt
Articole similare