Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu a răbufnit când a văzut imaginile cu Croitoru: "E inadmisibil. Să se ia măsuri cât mai repede"

Răducioiu a răbufnit când a văzut imaginile cu Croitoru: "E inadmisibil. Să se ia măsuri cât mai repede"

FCSB

Comentarii

Marius Croitoru a fost suspendat la meciul dintre FCSB şi FC U Craiova 1948, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Antrenorul s-a aflat în tribunele Arenei Naţionale şi a găsit soluţia perfectă pentru a ţine legătura cu oamenii din staff-ul său tehnic. Marius Croitoru a fost conectat în permanenţă la două tablete şi a discutat telefonic cu antrenorul secund al oltenilor, care a purtat pe toată durata meciului o pereche de căşti wireless.

În urma imaginilor cu Croitoru, Florin Răducioiu a răbufnit, considerând că antrenorul Craiovei încalcă regulamentul.

"Este o agitaţie incredibilă, inadmisibilă după părerea mea. Regulamentul, cel puţin aşa ştiu eu, spune clar că este complet interzis ca antrenorul suspendat să comunice, prin orice mijloc, cu un asistent, un antrenor secund. Este interzis!

Este la vederea tuturor. Nu ar trebui să se întâmple aşa ceva. Ar trebui să fie luate nişte măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent" , a declarat Florin Răducioiu la Prima Sport.

FCSB - FC U Craiova 1948

FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă

FCSB a deschis scorul pe Arena Naţională, printr-un jucător abia intrat pe teren, Joonas Tamm, care a înscris cu un şut din careu, în minutul 47.

Zece minute mai târziu, Dawa l-a călcat pe Andre Duarte în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty după consultarea VAR. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Compagno.

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna (Tamm 46’), Radunovic - Ad. Şut, Oaidă - Cordea, Olaru (Mamut 88’), Fl. Coman - I. Stoica (Oct. Popescu 68’). Antrenor: Nicolae Dică
  • FC U Craiova: R. Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Achim (Marquet 74’), Asamoah – Baeten (Chiţu 74’), Bauza (R. Grigore 90’), Van Durmen (Enache 82’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare