Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu apără un tricolor: ”Şi mie mi-ar fi fost greu cu Rudiger şi Sule” Şi-a amintit de un duel cu Franţa: ”N-am atins mingea” EXCLUSIV

Răducioiu apără un tricolor: ”Şi mie mi-ar fi fost greu cu Rudiger şi Sule” Şi-a amintit de un duel cu Franţa: ”N-am atins mingea” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu consideră că oricărui atacant i-ar fi fost greu într-un duel cu masivii fundaşi germani, Antonio Rudiger şi Niklas Sule.

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria României, Florin Răducioiu i-a luat apărarea lui George Puşcaş, atacantul primei reprezentative.

Vârful lui Reading a fost criticat după prestaţia din partida contra Germaniei, dar Răducioiu spune că un duel cu Rudiger şi Sule reprezintă o misiune aproape imposibilă pentru mulţi atacanţi din lume:

”Evident, mi-ar fi fost şi mie foarte greu. Sunt jucători de talie mondială (n.r Antonio Rudiger şi Niklas Sule). Nu facem comparaţia acum, dar cred că şi pentru Haaland ar fi fost greu. Jucători foarte fizici, foarte experimentaţi, ştiu să se dubleze foarte bine, într-o manieră perfectă. Chiar dacă Rudiger marca adversarul sau Sule, se dublau excelent.” a spus Răducioiu.

El şi-a amintit de un duel cu Franţa şi de duelul cu Marcel Desailly şi Laurent Blanc: ”Poate, cine ştie, din când în când, cu o pasă în adâncime, poate reuşeam să îi depăşesc, pe viteză. Asta nu am văzut puţin la Puşcaş, din păcate, viteza de reacţie. Mi s-a întâmplat şi mie însă cu mulţi ani în urmă, într-un meci cu Franţa, la Saint Etienne, nu am atins mingea. Erau Blanc şi Desailly la francezi, dacă nu greşesc. E foarte greu, e adevărat.” a mai spus Răducioiu.

Florin Răducioiu are 40 de selecţii la prima reprezentativă şi 21 de goluri marcate. A evoluat pentru prima reprezentativă la Cupa Mondială din Italia 1990 şi SUA 1994, dar şi la turneul final Euro 1996.

Afla mai multe despre: george puşcaşflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare