Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raducioiu, după România - Grecia 0-1: "Modest, nimic nou. Nu m-a impresionat!". Analiză la cald | EXCLUSIV

Raducioiu, după România - Grecia 0-1: "Modest, nimic nou. Nu m-a impresionat!". Analiză la cald | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu, atacantul Generaţiei de Aur, a analizat înfrângerea României contra Greciei, scor 0-1 în Ghencea, într-un meci amical, la debutul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

Raducioiu, după România - Grecia 0-1: "Modest, nimic nou. Nu m-a impresionat!". Analiză la cald | EXCLUSIV

Edi Iordănescu a debutat cu stângul la echipa naţională a României. Tricolorii au pierdut primul meci din noul mandat, scor 0-1 contra Greciei în Ghencea, iar la finalul partidei Florin Răducioiu nu a fost mulţumit de joc şi de rezultat.

Florin Răducioiu s-a declarat nemulţumit de prima repriză şi de modul în care au arătat tricolorii, cărora le-a transmis că ar trebui să fie mai rapizi în gândire şi în joc. "Marele blond" n-a fost deloc impresionat de evoluţia echipei lui Edi Iordănescu şi consideră o ratare debutul său cu înfrângere.

"O înfrângere, ratare, deja e un lucru, după părarea mea, negativ. Prima repriză a fost foarte modestă din partea noastră, o singură ocazie am avut. Repriza a doua, întradevăr, era normal să pasăm mai mult, să avem iniţiativa, să presăm. Câteva ocazii bune, nefructificate. E o pare problemă, întotdeauna facem un dribling în plus. O mai mare rapiditate în a juca şi în a gândi, mai ales. O echipă a României care nu m-a impresionat. Nu este nimic nou", a spus Florin Răducioiu.

România - Grecia 0-1, la debutul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centru terenului pentru a se relua jocul.

La meci au asistat peste 20.000 de spectatori.

Jocul a fost precedat de un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

Au evoluat următoarele echipe:

România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 17. Rus (4. Drăguşin ‘87), 22. Camora (3. Toşca ‘75) – 18. R. Marin, 23. Bordeianu (13. Mihăilă ‘75) – 20. Mitriţă (21. Popescu ‘62), 8. Cicâldău, 10. Maxim (11. Ivan ‘62) – 9. Puşcaş (19. Tănase ‘61). Selecţioner: Edward Iordănescu

Grecia: 1. Vlachodimos – 14. Rota, 22. Mavropanos, 17. Hatzidiakos, 21. Tsimikas – 20. Mantalos-cpt. (15. Chatzigiovanis ‘81), 23. Siopis, 5. Bouchalakis (19. Douvikas ‘57) – 18. Limnios (11. Bakasetas ‘57), 7. Giakoumakis (16. Pavlidis ‘72), 10. Pelkas (8. Alexandropoulos ‘81). Selecţioner: Gustavo Poyet

Meciul a fost condus la centru de arbitrul Ricardo de Burgos Bengoechea, acesta avându-i alături pe conaţionalii săi spanioli Juan Carlos Yuste Jimenez şi Iker de Francisco Grijalba.

Edward Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner la 25 ianuarie, el înlocuindu-l pe Mirel Rădoi. În vârstă de 43 de ani, Iordănescu a semnat pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

România va mai juca un meci amical marţi, 29 martie, ora 20:45, cu naţionala Israelului, în deplasare.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare