Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la Brisbane! Meci dramatic de aproape trei ore şi jumătate

Rafael Nadal, eliminat în sferturi la Brisbane! Meci dramatic de aproape trei ore şi jumătate

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal a avut parte de un meci foarte dificil în sferturile de finală ale turneului ATP de la Brisbane.

Rafael Nadal a fost eliminat în sferturi la Brisbane! Meci dramatic de aproape trei ore şi jumătate

Revenit pe teren după aproape un an de absenţă, spaniolul Rafael Nadal, beneficiar al unui wild-card, a fost eliminat, vineri, în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane.

Nadal a fost învins de australianul Jordan Thompson, locul 43 mondial, scor 5-7, 7-6 (8/6), 6-3, după trei ore şi 25 de minute.

În semifinale, Thompson va evolua cu bulgarul Grigor Dimitrov, favorit numărul 2 şi locul 14 mondial, care a trecut de australianul Rinky Hijikata (locul 71), scor 6-1, 6-4.

Rafael Nadal a ales între Federer şi Djokovic: „El m-a impresionat cel mai mult!”

Rafael Nadal a vorbit despre marii săi rivali din tenis: Roger Federer şi Novak Djokovic

„Nole şi-a rafinat mult jocul, nu l-a schimbat radical. Împotriva lui Federer aveam o strategie clară, el ştia ce vreau, iar eu ştiam că el avea să se apere. Era ca la şah: când făcea o greşeală, o simţea. Cu Djokovic nu am o tactică clară, a fost nevoie să joc la un nivel foarte înalt pentru a-l învinge.

De când îmi amintesc, Federer este jucătorul care m-a impresionat cel mai mult, care m-a «atins» cel mai mult. Să-l urmăresc la treabă pe Federer m-a mişcat mai mult decât să-l urmăresc pe Djokovic. La finalul zilei, tenisul este despre emoţii, ele te atrag către sport.A fost datorată combinaţiei de două stiluri contrastante. Ca estetică, eleganţă şi tehnică, Federer a atins perfecţiunea. Şi eu am o tehnică foarte bună, dar nu e acelaşi lucru ca estetica”.

El avea o tehnică incredibilă, reuşea lucruri cu o eleganţă impresionantă. Când am început, era numărul 1 în lume, iar un rival cu părul lung şi un fizic exuberant a apărut. Eleganţa întruchipată contra unui războinic.

A fost o combinaţie unică între personalităţi şi stiluri, iar asta, împreună cu faptul că am jucat multe meciuri în cele mai importante turnee, au transformat rivalitatea noastră în ceva care a trecut dincolo de sport”, a declarat Rafa Nadal, potrivit portal.rs.

Afla mai multe despre: rafael nadalbrisbaneatptenis 

viewscnt
Articole similare