Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rakitic îl consolează pe Buffon înaintea duelului din Ligă: ”Îi cedez locul meu la Mondial!”

Rakitic îl consolează pe Buffon înaintea duelului din Ligă: ”Îi cedez locul meu la Mondial!”
Comentarii

Mijlocaşul Barcelonei, Ivan Rakitic, a vorbit într-o conferinţă de presă despre confruntarea cu Juventus şi a ţinut să îl îmbărbăteze pe portarul torinezilor.

Ivan Rakitic s-a arătat optimist la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Juventus. Dacă anul trecut catalanii au plecat învinşi din Torino, fotbaliştii lui Valverde cred că situaţia va fi diferită de data aceasta.

”Sezonul trecut am plecat învinşi de aici, dar acum avem foarte mulţi factori de partea noastră. Grupul nostru este mult mai unit! Obiectivul nostru e clar: sa învingem şi să mergem până la capăt! Mi-a părut foarte rău să-l vad pe Buffon în lacrimi după meciul cu Suedia. Dacă aş putea, i-aş ceda locul meu la campionatul mondial! Un jucător ca el ar fi meritat această ultimă şansă de a juca la un Mondial! Păcat!”, a declarat Rakitic.

Răspunsul lui Gianluigi Buffon a venit rapid. ”Ca portar aş putea juca, dar ca mijlocaş în locul tău, nu ar fi o idee bună. Crede-mă, e spre binele tău! Lăsând gluma la o parte, cuvintele tale au fost un dar minunat!”, a declarat Buffon pe contul său de twitter.

Juventus - Barcelona va fi transmis în direct, de la ora 21:45, pe Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: uefachampions leagueliga campionilorbarcelonajuventusrakiticbuffon 

viewscnt
Articole similare