You are here:

Rămâne Edi Iordănescu şi după EURO 2024? ”Condiţia” selecţionerului: ”Nu ascund treaba asta”

Rămâne Edi Iordănescu şi după EURO 2024? ”Condiţia” selecţionerului: ”Nu ascund treaba asta”

EURO

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, nu a semnat prelungirea contractului cu Federaţia Română de Fotbal, care se încheie după Euro 2024, lăsând loc de numeroase speculaţii.

Edi Iordănescu, întrebat dacă va continua la naţionala României 

Selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, a prefaţat ultima etapă a grupei E. România întâlneşte Slovacia, iar Ucraina şi Belgia se luptă în celălalt meci al grupei. Toate trei echipe sunt la egalitate de puncte şi au şanse de calificare în optimile de finală.

Iordănescu jr. a vorbit de-a lungul timpului despre ofertele pe care acesta le-a primit în ultima perioadă, totul în contextul în care a refuzat să semneze un nou contract cu Federaţia Română de Fotbal. Actualul expirând oficial după ultimul meci de la Euro 2024.

Iar azi, întrebat dacă va continua, selecţionerul a dat un răspuns sincer şi direct: ”Îmi doresc în condiţii bune, fericite!”.

”Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, îmi doresc ca echipa naţională să reprezintă un exemplu pentru copiii noştri, pentru cei care iubesc sportul. O calificare ar avea un impact dublu şi ar lăsa exemple din care copiii să se inspire. Normal că îmi doresc continuitate în condiţii bune, fericite. E altceva când ştii că ai avut un parcurs bun şi perspectivele par luminoase. 

Ştiţi că provin dintr-o familie credincioasă şi când faci tot posibilul să fii drept şi implicat total locului în care eşti vei fi răsplătit. Suntem un popor creştin, apropiat de Dumnezeu, dar aţi văzut că băieţii au un discurs similar, nu ştiu dacă au preluat de la mine, dar nu le amestecăm. Da, ne dorim să avem ajutor de la Dumnezeu şi nu ascund treaba asta”, a mărturisit Edi Iordănescu.

Programul din grupa României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA - Ucraina 3-0
  • 17 iunie, ora 19:00 Belgia - Slovacia 0-1
  • 21 iunie, ora 16:00 Slovacia - Ucraina 1-2
  • 22 iunie, ora 22:00 Belgia - ROMÂNIA, 2-0
  • 26 iunie, ora 19:00 Slovacia - ROMÂNIA, Frankfurt
  • 26 iunie, ora 19:00 Belgia - Ucraina, Stuttgart

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby va concerta. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

”Alertă de blat?” Stop speculaţiilor. Mesajul puternic transmis de Edi Iordănescu înainte de România - Slovacia: ”O să fiu sincer”

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţionala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare